ovako ljudi imam problem sa internetom koji me jako muci u zadnje vrijeme.
Naime prije nekoliko dana sam primjetio da mi se ne zele ucitati neke stranice na internetu tipa speedtest.net, formula1-game.com, game.amd.com i vjerovatno jos dosta njih, ali to nije jedini problem od tog dana kad je to pocelo vise mi ne rade niti xfire niti skype jednostavno kad se pokusam logirati u oba programa oni samo stanu i nista ne ne dogada...
taj dan kad sam primjetio probleme starci su bili na kompu i nekaj gledali na internetu pa sam mislio da su oni nesto poremetili ali kazu da su samo kratko nesto pogledali na netu i da nisu nista cudno primjetili...e sad tko to moze znat....
Uglavnom nadao sam se da ce ponovna istalacija windowsa(win7, x64 ) rijesiti problem ali nista, i dalje sve ostalo isto.
Pokusao sam na vecini preglednika(Opera, IE, Chrome,FF) i na svima ista stvar.
Istalirao sam novi flash player, javu... sve nove drivere, tako da neznam u cemu bi mogao biti problem...?
Da nije mozda nesto do routera???
Inace imam optimin internet i tv, tv radi normalno a i vecina stranice poput youtube-a i bug-a rade skroz normalno, router je inace D-Link DSL-2640R,
eto neznam sto bih vise napisao pa bi vas sve zamolio ako mi mozete pomoc da rijesim ovaj problem, unaprijed hvala svima!