Windows 7 i cod 4 zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.791
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Windows 7 i cod 4

pozdrav instaliro bi win 7 a neznam dali bi mogao igrat call of duty 4 online procesor intel 3.00ghz  768mb-ram  i  ati radeon 9800pro na xp sve radi super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Windows 7 i cod 4
marin sparks kaže...

pozdrav instaliro bi win 7 a neznam dali bi mogao igrat call of duty 4 online procesor intel 3.00ghz  768mb-ram  i  ati radeon 9800pro na xp sve radi super.

ram ti definitivno nebi podnio barem 2gb a grafa je upitna.....

• 32-bitni (x86) ili 64-bitni (x64) procesor radnog takta 1 GHz ili brži

• 1 gigabajt (GB) RAM (32-bit) ili 2 GB RAM (64-bit)

• 16 gigabajta slobodnog prostora na tvrdom disku (32-bitnom) ili 20 GB (ako je 64-bitni)

• Grafičko sučelje DirectX 9 s WDDM 1.0 ili novijim upravljačkim programom.

Sretan Božić i godina nova!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 13:45 (Kewin).
14 godina
Windows 7 i cod 4

Ne preporucam ti to prije nego nabavis jos ram memorije.U svakom slucaju ukoliko bi ti radila WIN7-ca imao bi sigurno pad perfomansi jer WIN7 jede vise resursa nego XP.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Windows 7 i cod 4
Kewin kaže...
marin sparks kaže...

ram ti definitivno nebi podnio barem 2gb a grafa je upitna.....

procesor i rami su mu problem, win7 ako je slucaj slabije grafike, gasi aero kad se udje u fullscreen igru

15 godina
Windows 7 i cod 4

imam frenda koji isto ima intelov proc (single-core) na 3.04 ghz 2gb rama i jedino sto je grafa jaca neka nividina od 256 mb 128 bitna..... tako da ram je problem a mislim da bi grafa drzala uz uvjet da se gasi aero

Sretan Božić i godina nova!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 13:48 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice