- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naime nemam pristupa usb-u vise,nemogu formatirat niti bilo sto s njim.
Jesi li probao low level format?
Naime nemam pristupa usb-u vise,nemogu formatirat niti bilo sto s njim.
Jesi li probao low level format?
moze malo detaljnije,gdje je opcija za low level f.
Skini ovo: http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/HDDLLF.4.25.exe i probaj time formatirati. Poslije, ako ovo uspije, napravi običan format.
Nemoze usb ocitati ni sa tim programom.ali ga svejedno ima pod my comp,ali kao removable drive kojem nemam pristupa.
Probaj ga skenirati na viruse i malwere(da se nije što zavuklo na usb),ili na nekom drugom laptopu ili comp-u(možda je do windowsa što),jer nisi naveo da si probao neki drugi usb stick.Ako ga ne raspoznaje(ne očitava veličinu),usb je najvjerojatnije gotov.
drugi usbovi rade na tom utoru.isto on svijetli kad ga ustekam ali nema pristupa.
dali postoji neki specijalni servis mozda da bar izvucem nesto iz njega.
drugi usbovi rade na tom utoru.isto on svijetli kad ga ustekam ali nema pristupa.
dali postoji neki specijalni servis mozda da bar izvucem nesto iz njega.
isti problem imam i ja!
Digni Linux Ubuntu i formatiraj ga kroz disk manager. Ako ne bude moglo, najvjerovatnije je gotov...
znaci koji god usb da pokrenem ovo mi se pojavljuje. jel netko kako rjesenje?
itko jel zna? to koristim onaj čitač kartica
znaci koji god usb da pokrenem ovo mi se pojavljuje. jel netko kako rjesenje?
ajmo jel itko,zna? koji god da usb stavimto mi pise, sta je to???
Otvori Command Prompt kao administrator ,ukucaj sfc /scannow i pusti da odradi. Restartaj PC. Probaj ponovno sa usb-ovima.
Otvori Command Prompt kao administrator ,ukucaj sfc /scannow i pusti da odradi. Restartaj PC. Probaj ponovno sa usb-ovima.
sta ce tocno odradit da mi se nesto nebi zbrisalo?
sta ce tocno odradit da mi se nesto nebi zbrisalo?
Vratit će original sistemske komponente. Tak da ,ako si mijenjal i modificiral nešto ,morat ćeš to ponoviti.
Uključujući i patch za teme.