Šumovi u slušalicama

poruka: 10
|
čitano: 2.072
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Šumovi u slušalicama

Veče dobri ljudi,imam problem sa ovim-kupio kao gaming sluške Genius 500V ,uključim ih naprijed-zeleni u zelenu jupu,a u slušalicama-koma,kaj da su se nastanili cvrčci

neki čudni šumovi...kaj se dešava,ak stavim iza sve ok,ali brate mili ko će stalno tower sim pa tam,upravo skidam nove drajvere,možda kaj pomogne,ali sumnjam

Ima li ko iskustva s otim problemom,samo ono nemoite-uzmi čekić ubi cvrčka i sl. Hvala-pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Šumovi u slušalicama

Ne vjerujem da je do sluški.

Probaj na nekom drugom kompu.

Btw uštekaj ih nazad.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac)
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2012 20:57 (donator_bubrega).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Šumovi u slušalicama

provjeri kak je spojen front panel na matičnoj

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Šumovi u slušalicama

kak da to vidim

15 godina
neaktivan

pa neda mi se svaki put micat tower-al ću izgleda morat

15 godina
BONGOtheKING kaže...

kak da to vidim

Otvoris komp i pogledas kak su spojene te zice u maticnu ! Mozda nisu do kraja ustekane pa ti sumi zato ?

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
BONGOtheKING kaže...

kak da to vidim

Otvoris komp i pogledas kak su spojene te zice u maticnu ! Mozda nisu do kraja ustekane pa ti sumi zato ?

jesam-crna žica ide od front panela do zadnjeg,sve provjereno,sam kaj postoki nekakav mali jack koji nije nigje uštekan,a po jupama nevidim gdje bi moga unič

ak spajam iza na toweru kabel je malo na knap -od sluški,neznam kaj se dešava-i cvrči cvrči cvrčak u Genius slušalicama....

15 godina
Šumovi u slušalicama

pa kupi neki produzni pa slozi da je spojeno iza i to je to.. sluske nisu 100% problem.. najvjerovatnije maticna

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Provjeri po uputama matične ploče točno kako treba biti spojen prednji panel na ploču.

Ako ni tako ne riješiš problem, najjednostavnije kupi produžni kabel za slušalice (cca 10-15 kn, chipoteka i slično) pa uključi slušalice na stražnji port.

EDIT: Malo su me pretekli, ali savjet stoji. :)

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 8:28 (KaeR).
15 godina
neaktivan
KaeR kaže...

Provjeri po uputama matične ploče točno kako treba biti spojen prednji panel na ploču.

Ako ni tako ne riješiš problem, najjednostavnije kupi produžni kabel za slušalice (cca 10-15 kn, chipoteka i slično) pa uključi slušalice na stražnji port.

EDIT: Malo su me pretekli, ali savjet stoji. :)

ok falja momci........valja sve probat

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice