Ima računalo s konfiguracijom ovakvom: - grafička: Sapphire ATI Radeon HD 4550 s 512 MB vlastite memorije1275MB sveukupne, RAMDAC radni takt je 400MHz, a GPU-a 300MHz
utor PCI-E
- procesor: AMD Athlon 7750 dvojezgreni 64-bitni sa 2,7 GHz
- RAM: 2GB 400MHz DDR2 Mushkin
- matična ploča: Biostar A770 A2G+
Prije sam imao XP SP2 i na njemu sam mogao igrati sve igre na grafički najtežim postavkama bez problema. A sad kad imam Windows 7 tijekom igranja Company of Heroesa i na običnim postavkama nastane slike na monitoru pa moram restartirat računalo, CoD6MW2 moram igrati na rezoluciji od 720X480 ili nižima da mi se slika ne zacrni, a slično je i sa CoD4MW.
To sam pribolio, ali mi sad stvarno ide na živce kad mi se Company of Heroes ili Call od Duty 4 Multyplayer gase na najnižim mogućim postavkama.
Palo mi je bilo na pamet da ne valja monitor ali gašenje i paljenje monitora ne vrati sliku pa sam prilično siguran da on nije kriv.
Najviše sumnjam na grafičku jer da je jedna igra ajde,ajde ne valja mi igra,nabavit ću drugu nikakav problem. Još uz ove probleme kadkad se dogodi da cijela slika preko ekrana požuti, kao da smo priko ekrana stavili žutu foliju.
To se dogodi samo od sebe, i izgasi se samo od sebe. Ovaj problem se ne događa tako često otkad sam skinio onajnoviji driver za grafičku ali se igre opet ruše.
Pa eto mene zanima šta je na grafičkoj problem jer što je starija to je više problema.
Preporuke za novu grafičku su također dobrodošle ali neka budu ATI-eve.
Računalo sam kupio 2.7.2009. i nisam otvarao kućišto od tog dana, pa je možda prašina kriva.