Roza slova kod paljenja kompa

poruka: 5
|
čitano: 1.173
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kad upalim komp pojave se roza slova i neke bijele crte a kad se trebam logirati u windowse komp se ponasa koda je stand by ali ja to nemogu iskljucit,instalirao sam ponovo windows ali opet nista sve isto.i kad instaliram drivere za grafičku mi se pocne ponasati koda je u stand by-u.imam fraficku Geforce 7600 gs

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.-//- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.//-
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2008 10:03 (juky).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uzmi grafu i odnesi kod frenda. Ako se tamo isto tako događa, grafa ti je otišla u vječna lovišta...

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

problem je u grafičkoj 

probaj nove drivere i nove win

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Rekao je da je stavio i nove win i nove drivere ;)

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da crkla mi garf zato jer su mi neke igre overclokirale grafu pa sam sj... sadViče 

ali ipak hvala

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.-//- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.//-
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2008 18:28 (juky).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice