Problem sa ventilatorima

poruka: 3
|
čitano: 545
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Problem sa ventilatorima

Pozdrav, kupio sam novo računalo prije nekih 6 mjeseci a prije 2-3 dana sam slučajno primjetio nešto vlažno sa donje unutarnje strane stražnjeg ventilatora. Nakon toga sam pregledao i prednje te sam primjetio da se nešto vlažno u većoj ili manjoj količini nalazi i na 2 od 3 prednja ventilatora. Predpostavio sam da se radi o nekakvom ulju. Staviti ću odmah i slike da situacija bude jasnija. Zanima me jel to opasno? Malo sam googlao u vezi ovog problema i neki kažu da "višak" zna iscuriti van i da nije ništa opasno jer takvo ulje ne provodi struju ali curenje i nije bilo toliko strašno. Najgore je bilo kod stražnjeg ventilatora ali to sam pokupio i koliko vidim curenje je prestalo. Računalo je još u garanciji ali mi se baš sada ne da maltretirati sa servisima jer bi oni u ovo doba trebali imati dosta posla zbog Black Fridaya i Božića pa bi mi bio problem ostati bez računala na 3-4 tjedna. Kontaktirao sam i proizvođača tj. uvoznika i to je totalni cirkus. Sales manager mi se javio i kaže da "Ovakvo što prvi put vidim, ne bih rekla da je do ventilatora, jer nemaju od kuda izbacivati uljnu masu, već do neke druge ugrađene komponente." Što mi nema nikakvog smisla. Ventilatori rade kao i prije, nema nikakve buke u radu ili nešto slično. Trebao bih onda savjet... da šaljem komp na popravak ili ne? Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
Problem sa ventilatorima

Na prvoj slici je prednji gornji ventilator, na drugoj stražnji, na trećoj je prednji donji ventilator i na zadnjoj prednji srednji. Malo je prašnjavo zbog famozne naljepnice.

0 0 hvala 0
4 godine
Problem sa ventilatorima

Da iscurilo je ulje iz venta nek procita osnove i tipove! Trazi nove kad stignes i bok.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2024 23:14 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice