Problem s tipkom

poruka: 6
|
čitano: 1.105
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem s tipkom

Ovak frend mi ima problem.Tata mu je gasil komp i zaštekala ona tipka za gašenje ( znam gasi komp na tipki,čudno) i on je sad otvorio komp i izgurao tipku van.Pokušao je upaliti komp ali se komp više na pali.Ja sam mu rekao da ga pelja na servis,ali ne sluša pa svejedno pitam jel ima kakvo rješenje.

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s tipkom

Zamjeniti gumb?

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s tipkom

Vjerovatno je to neki stari komp sa AT pločom i napajanjem pa zato gasi na tipku (kad mu se pojavi "It is now safe to shut down your computer", ili slično). Izgleda da je tipka "otišla" - one obično imaju onaj feder koji vrati tipku natrag nakon pritiskanja. Ili se je taj prekidač odljepio od plastičnog utora vanjske tipke, što se zna dešavati. Ko će znati?

Trebalo bi odšarafiti  i skinuti plastiku prednjeg dijela kompa i to provjeriti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s tipkom

Vjerojatno je onaj produženi dio plastike sa stražnje strane gumba pukao.

Treba skinuti prednju masku kućišta i zalijepiti taj odlomljeni dio...

They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Problem s tipkom

Nije stari komp nego mu se tata ne razumije u kompove.

Jel možete to malo bolje opisati...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem s tipkom

Isti problem: mama mi je otkinula tipku "O", ubit nju al mi ispod nje fali one plastikice, jel se ima to negdje kupit ili nekako popravit?

Google is your friend!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice