Problem s lozinkom

poruka: 4
|
čitano: 1.659
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem s lozinkom

Dali netko zna sta da napravi.Mali mi je promijenio sifru na kompjuteru a zaboravio je koju je stavio tj promijenio je prije pola sada a nije mi ni reko pa sad nesmijem ugasit racunalo jer onda necu moc ukljuciti molim vas pomozite mi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s lozinkom

Otvori CMD

- upisi "cd\"

- upisi "cd windows\system32"

- upisi "net user IME SIFRA"

Sve piši bez navodnika.

Za IME stavi naravno ime svog accounta a pod SIFRA novu lozinku.

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 16:22 (Kizmar).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
RE: Problem s lozinkom
destilirani kaže...

Dali netko zna sta da napravi.Mali mi je promijenio sifru na kompjuteru a zaboravio je koju je stavio tj promijenio je prije pola sada a nije mi ni reko pa sad nesmijem ugasit racunalo jer onda necu moc ukljuciti molim vas pomozite mi.

care ovako odi na run> cmd

kada otvoris cmd pisi sljedece kontakte

net user (to je naredba da pogledas svoje usere)

zati ako ti je naprimjer user pod imenom Administrator onda sljedeca komanda ide ovak

net user administrator *

pazi na zvijezdicu i razmak

pozzzz

13 godina
neaktivan
Problem s lozinkom

pozdrav svima.. evo ovako.. imam LINUX ii imao sam jedan accaunt admin koji mi nije  valjao nisu se pokazivale datoteke na  njemu pa sam  ga delete i  napravio novi i stavio da bude administrator ii tamo pise da ako ocu dodat jos accaunta moram kliknuut na onaj katanac)lokot znaci mora bit zakljucan i ja sam to otkljucao i stavio password  opciju  ACCAUNT DISABLED(na vec postojeci accaunt ADMINA)  i sada više ne mogu uc na taj accaunt a sifra mi nije ona koja je bila.. isaoo sam i na restart kompa pa na recovery mode i tamo kucao paswd (moj accaunt ime)  I ONDA SIFRU ALI NECE PISE DA JE GRESKA NEKA ... TO JE BICE JER SAM METNIO  DA MI JE ACCAUNT DISABLED.   ii samo mogu uc na gosta .. daj pomozite ubija mee..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice