Cod 2 i Cod 4 mi nerade (udje u igricu zacrni se ekran i izadje i pise cod 2(4)has stopped workin')imam vistu ,skinuo sam sve zadnje drivere za graficuku(ati radeon 46700 hd) ,reinstalirao sam ju i opet neradi a glupi swat 4 mi radi!! pls pomoc jer cu se ubit u protivnom
Problem s codom pls pomoc!!
- poruka: 15
- |
- čitano: 4.023
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel multiplayer ili singleplayer?
Cod 2 i Cod 4 mi nerade (udje u igricu zacrni se ekran i izadje i pise cod 2(4)has stopped workin')imam vistu ,skinuo sam sve zadnje drivere za graficuku(ati radeon 46700 hd) ,reinstalirao sam ju i opet neradi a glupi swat 4 mi radi!! pls pomoc jer cu se ubit u protivnom
dobra dobra!!
Reinstal.........
Jesam..................
ako ti multiplayer ne radi na visti ili 7 to je zato jer trebaš ukopćat mikrofon. tak je i meni bilo sa cod 4 i rješiosam problem ukopćavanjem mikrofona
Jesam..................
pa jesi ukljucio to sranje trebalo bi radit ja sam imo isti problem
auuuu,fala ti ko isusuuuuuu :D :D :D ajde odo igrat cod ...koji ti igras?
Jesam..................
pa jesi ukljucio to sranje trebalo bi radit ja sam imo isti problem
to sam rekao ovom koji je rekao da reinstal
imam i ja problem s tom igricom imam laptop emachines e525 i instalirao sam tu igricu i onaj početak početaka igram bez problema ali kad krenem dalje u prave misije šteka mi jaaaaaaaaaaaaaaaaaaakooooooooooooooooooo.... šta da radimmm????
imam i ja problem s tom igricom imam laptop emachines e525 i instalirao sam tu igricu i onaj početak početaka igram bez problema ali kad krenem dalje u prave misije šteka mi jaaaaaaaaaaaaaaaaaaakooooooooooooooooooo.... šta da radimmm????
prodaj laptop i kupi komp
imam i komp... ali to nije rješenje ne mogu nosit komp po vlakovima i autobusima... nekakvo drugo rješenje????