Problem sa buđenjem iz sleep-a

poruka: 8
|
čitano: 2.317
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pretražio sam forum po ovom pitanju i nisam našao sličan problem mom pa stoga i postavljam pitanje. Naime, imam novi komp koji ima win7 sp1 64 bitne, to je novo računalo, prilično kvalitetno i radi tip top osim kad ga stavljam u sleep mode, naime, kad mu odredim da ode u sleep on to i učini i ako ga hoću probudit nakon 10-ak il 20 min on to učini bez problema, do problema dolazi ako ga hoću probudit nakon što je, recimo, cijelu noć bio u tom modu. Sama kutija se upali i radi, ćujem zujanje i sve to, lampica prestane blinkat, međutim, na ekranu se ništa ne događa i dalje ostaje crn. Moram resetirat računalo, a nekad i potpuno ugasit i upalit, i onda on dođe sebi i nastavi radit normalno. Kopo sam i po netu al nisam našao nekih kvalitetnih rješenja pa eto ja bih lijepo molio sveopće građanstvo ovdje ako ima kakvih pametnih prijedloga kako da izađem na kraj s ovim problemčićem.

Unaprijed zahvalan svim dobrim ljudima na odgovoru! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj si instalirati najnovije drivere za grafičku sa stranice proizvođača.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa buđenjem iz sleep-a

Komp sam složio prije manje od tri tjedna tako da sam odmah instalirao zadnje drivere od grafe na njega, sumnjam da je u tom problem. U svakom slučaju hvala na prijedlogu.

17 godina

hmm SSD... često imaju probleme s sleepom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ja slican problem imam na laptopu....sve radi fino,al nekad kad ga stavim u hibernaciju,nece nastaviti,te se normalno upali,umjesto da nastavi tamo di sam stao
Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
17 godina

moje mišljenje je da je problem u SSD-u, masa SSD-ova i ima problem s hibenracijom/spavanjem... dovoljno je uspisati u google i načitat ćete se o tim problemima

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 14:14 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hm.....to zvuči zanimljivo.....nije mi to palo na pamet.....idem proguglat to......hvala!!!
15 godina

Skini zadnji BIOS. Često BIOS zna biti uzrok takvog problema pa kad napraviš update pregledaj postavke.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice