Problem sa bijelim tockicama po ekranu

poruka: 4
|
čitano: 1.541
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Problem sa bijelim tockicama po ekranu

Pozdrav ekipa,

Prije neki dan mi izbaci nvidia update graficke kartice ( gtx 760 ) 391.01, a imao sam 390.77 i odjednom nakon tog update u igricama me pocinje  izbacivati iz igre, i stalno crashati  igre, i nakon toga odlucim vratiti ove stare ( 390.77) te mi se pocinje dogadjati sljedece:
Cesto mi izbaci bijele linije po displeju i to njih mali milion, nakon nekog vremena nestanu ali se opet pojave nakon 20 sec(otprilike) , znaci isto kao da driveri nadodju pa se odjednom crashaju i to uzrokuje pad istih..Pokusao sam  vracati  i stare( jos starije od ovih sto sam imao) ali opet isto , vadio sam graficku,cistio, u safe modu brisao drivere pa ponovo instalirao i isto..Jedino sto nisam radio je mjenjao dvi kabal( imam u planu probati) 
I da u pocetku mi je izbacivalo ; driver stopped responding and has recovered i to mi vise ne izbacuje..
Znaci do update drivera sve ok bilo, tako da sumnjam da je do graficke kartice jer kada obrisem drivere skroz nemam nikakvih poteskoca

Ako ko moze pomoci bio bih zahvalan..

edit; temperatura graficke 28c, tako da ne dolazi do pregrijavanja, probao i dvi.. isto

slika kako izgleda

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2018 15:26 (Puljaa).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Problem sa bijelim tockicama po ekranu
Puljaa kaže...

Pozdrav ekipa,

Prije neki dan mi izbaci nvidia update graficke kartice ( gtx 760 ) 391.01, a imao sam 390.77 i odjednom nakon tog update u igricama me pocinje  izbacivati iz igre, i stalno crashati  igre, i nakon toga odlucim vratiti ove stare ( 390.77) te mi se pocinje dogadjati sljedece:
Cesto mi izbaci bijele linije po displeju i to njih mali milion, nakon nekog vremena nestanu ali se opet pojave nakon 20 sec(otprilike) , znaci isto kao da driveri nadodju pa se odjednom crashaju i to uzrokuje pad istih..Pokusao sam  vracati  i stare( jos starije od ovih sto sam imao) ali opet isto , vadio sam graficku,cistio, u safe modu brisao drivere pa ponovo instalirao i isto..Jedino sto nisam radio je mjenjao dvi kabal( imam u planu probati) 
I da u pocetku mi je izbacivalo ; driver stopped responding and has recovered i to mi vise ne izbacuje..
Znaci do update drivera sve ok bilo, tako da sumnjam da je do graficke kartice jer kada obrisem drivere skroz nemam nikakvih poteskoca

Ako ko moze pomoci bio bih zahvalan..

edit; temperatura graficke 28c, tako da ne dolazi do pregrijavanja, probao i dvi.. isto

slika kako izgleda

Sumnjam da je problem u DVI kablu, ali moguće je i to. Je li se tijekom instaliranja drivera pojavio nekakvi error? Je li nestalo struje? Možda je grafa spržena, ili se driveri nisu ispravno instalirali/deinstalirali. Ja bih počistila registry nekim registry cleanerom (npr. CCleaner), a ako to ne pomogne onda reinstalacija Windowsa.

Ako sam ti pomogla, stisni HVALA.
16 godina

-uobičajeni kvar VGA, vjerojatno VRAM.. vjerojatno nema veze s driverom osim slučajnost. (a možda i bug u driveru koji je uzrokovao kvar npr pogrešna regulacija napona-hlađenja i sl., nakon tog je kvar.. nakon tog više nije važna verzija drivera jer kvar ostaje).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Sumnja pada na grafičku karticu...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice