kupio sam cd player(za auto) marke blaupunk i nije u stanju ćitat pržene cd-ove, dakle samo orginale. dali ima neki ćip za to kao u playstation????
Problem s auto cd playerom
- poruka: 19
- |
- čitano: 20.634
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nema trebao si se raspitati prije kupovine mora pisati cd-r ili cd-rw da čita formate
nema trebao si se raspitati prije kupovine mora pisati cd-r ili cd-rw da čita formate
a možda je krvio spržio ili ne čita mp3
Nije krivo sprženo provjerio sam i na kompu i na drugom cd playeru
Pogledaj si u uputstvima koje formate podržava makar bi trebao podržavat MP3.
Kupio si novi ili rabljeni autoradio? Pitanje je zato što su u zadnjih 10-ak godina vrlo rijetki CD čitači koji ne mogu čitati CD-R (CD-RW je već druga priča); najčešče se proizvođači ograđuju rečenicom tipa "neke CD-R medije možda neće moći reproducirati ovisno o mediju i načinu snimanja", ali, ako je novi, pokušaj s reklamacijom (osim ako eksplicitno ne piše da ne čita CD-R; u tom slučaju nemaš sreće).
Pogledaj koje formate cita..
sve je to ok, al jel se može ćipovat ili ne
Sprži audio cd na kompu, ako to proguta, onda ti ne čita mp3.
Ne može se tu ništa čipirati.
kupio sam cd player(za auto) marke blaupunk i nije u stanju ćitat pržene cd-ove, dakle samo orginale. dali ima neki ćip za to kao u playstation????
1. Prije kupnje provjeri' šta ide u mašinu
2. Nema "ćipova"
3. Kupio si si nešto na čemu će i "originali" se davit'
4. Jebo*e
Pozdrav,
Imam jedan problem sa cd mp3 player-om
Naime, imam u autu Sony mp3 CDX-s22 koji se danas zamrznuo (nijedna tipka ne radi sem OFF i EJECT)
Kada ubacim cd, on se pokrene i ide muzika ali isto ne rade ostale tipke (+,-, ...)
Bio bih vam zahvalan kada bi ste mi rekli sta je problem i kako ga rijesiti?
Hvala unaprijed
Pozdrav,
Imam jedan problem sa cd mp3 player-om
Naime, imam u autu Sony mp3 CDX-s22 koji se danas zamrznuo (nijedna tipka ne radi sem OFF i EJECT)
Kada ubacim cd, on se pokrene i ide muzika ali isto ne rade ostale tipke (+,-, ...)
Bio bih vam zahvalan kada bi ste mi rekli sta je problem i kako ga rijesiti?
Hvala unaprijed
moze bit da su nečisti spojevi prednje ploče i kucista
skini prednju plocicu i ocisti alkoholom (najjacim ) spojeve
Hvala, probacu ;)
de napiši oznaku modela pa se može provjeriti...vjerujem da možeš to i sam...google ukucaš i provjeriš koje formate čita...
svojevrsno blaupunkt je imao one kartice kao zaštitu i bez toga nisi mogao ništ...pržene cd-ove bi morao svakako čitat ako nepodržava mp3 onda prženi audio cd cca 20-ak pjesama stane...to bi moralo radit
@shilebos: A možda samo reset? Sony je nekad imao reset tipku ispod prednje pločice.
Na zalost nije ni reset, probao sam to prvo :(
Izgleda da je pregorila dioda koju je jednostavno ne moguce promjeniti
(da bi je zalemio za plocu morao bih koristiti duvaljku a kad bih koristio duvaljku
ona bi se istoplia + ne znam gdje mogu kupiti diodu)
izvadio cd iz auta i ocisito laser , sad mi trazi neki cod, :(((, mozel pomoc kako i sta treba raditi, u pitanju je seat
taj radio ima vjerovatno kod odnosno kad ga odpojiš s napajanja on automatski kod sljedečeg spajanja treba kod koji ti mora pisati na papirima ili nekad zna na samom radiu ak si kupio rabljeno zovi tipa od kojeg si kupil nek ti kaže kod da ga otkučljaš