Dobar dan! U veljaci ove godine sam kupio spomenutu graficku kartice tvrtke Sapphire, 3GB Boost model. Sve je radilo u redu do ove nedjelje kada su se prilikom igranja Skyrima ventilatori(2) graficke kartice poceli vrtjeti na (po mom misljenju) maksimalnoj brzini (nikada se nisi vrtjeli takvom brzim te su bili jako bucni). Nekoliko trenutaka nakon toga nestalo je signala na monitoru te sam restartirao racunalo. Sistem se je uredno poceo boot-ati ali su se ventilatori vrtjeli istom brzinom te na monitoru nije bilo slike. Odlucio sam reseat-ati graficku karticu,ocistiti ju od prasine te pritisnuti gumb koji se fizicki nalazi na grafickoj (bio je ukljucen). Nakon toga sve se normalno bootalo te je graficka uredno radila do danas (srijeda) kada sam opet ukljucio Skyrim i igrao ga nekih sat vremena kada se dogodilo isto to (ventilatori su se poceli vrtjeti ogromnom brzinom,te nije bilo slike na monitoru). Opet sam reseat-ao graficku karticu, pritisnuo (ukljucio) gumb na grafickoj i opet je sve proradilo. U vremenu kada ovo pisem otvoren je Open Hardware Monitor u kojem je "Load GPU Core-a" 0%, te svakih desetak-dvadesetak sekundi skoci na 76% na sekundu-dvije.
Unaprijed hvala za Vasu pomoc.