Monitor - problem

poruka: 5
|
čitano: 1.432
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Monitor - problem

Pozz raja,

prije svega zanima me, da li graficka kartica moze uzrokovati neispravan rad monitora, to je onako generalno pitanje. . .

(iako je graficka OK), naime desava mi se to da je prije par dana pocela slika da titra, tacnije prije mjesec il vise, u pozadini se moze primjetiti kako slika titra, sto nije nimalo dobro za oci

probao sam sa osvjezenjem, mjenjao rate, al nista ne pomaze,izgleda da je do monitora,

tako da cu uzeti neki novi monitor, pa me zanima da li iko ima iskustva sa DELL-ovim monitorima, vidim da na njih daju najvise garancije i tako to..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Monitor - problem

Ako znaš što je problem,što postaš onda tu,a ne TU ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Monitor - problem

Frend mi ima problem s monitorom.. radi normalno pa se najednom ugasi, odnosno monitor izgubi vezu s kucistem.. on tada prebaci onaj plavi utikac na utor od maticne i monitor pocne normalno raditi al sve je jako usporeno i kad igra neku igricu slow motion bude.. u cemu bi mogo biti problem? pc je nov, kupljen prije par mjeseci al je monitor malo stariji, dal je u monitoru problem?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Monitor - problem
maxy0 kaže...

Frend mi ima problem s monitorom.. radi normalno pa se najednom ugasi, odnosno monitor izgubi vezu s kucistem.. on tada prebaci onaj plavi utikac na utor od maticne i monitor pocne normalno raditi al sve je jako usporeno i kad igra neku igricu slow motion bude.. u cemu bi mogo biti problem? pc je nov, kupljen prije par mjeseci al je monitor malo stariji, dal je u monitoru problem?

Vjerojatno problem u grafickoj kartici, kad prebaci na maticu onda je monitor prikljucen na integriranu koja nije dovoljno jaka za igrice, zbog toga usporenost. Neka proba napravit update drivera od graficke kartice.

15 godina
Re: Monitor - problem
Stiven kaže...
maxy0 kaže...

Vjerojatno problem u grafickoj kartici, kad prebaci na maticu onda je monitor prikljucen na integriranu koja nije dovoljno jaka za igrice, zbog toga usporenost. Neka proba napravit update drivera od graficke kartice.

evo updateano ali nije pomoglo.. sad sam odnio svoj monitor i isto ne radi.. onda je vjerojatno do kompa? al cudno je to sto i kad je imao stari pc to se isto dogadalo, s istim tim monitorom. sad ja taj stari pc imam ali nema nikakvih problema s tim nestajanje slike

http://trakt.tv/user/MjezZza
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice