Kada nešto radim na računalu, miš mi onako, u sekundama šteka. Zna li tko kakvo rješenje?
Miš "šteka"
- poruka: 19
- |
- čitano: 12.238
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Instaliraj PC Booster, meni je taj programčić puno pomogao!
editededd by:LUXX
Koji miš? Meni G9, izgleda ista stvar. A komp definitivno nije spor :)
Predpostavljam da se ne radi o onom kugličnom mišu, što ima kuglicu, nego o ovim novim. Te ako je tako, probaj staviti bijelu podlogu, papir bijeli... za podlogu.
Imao sam sličnih problema da mi je strelica na monitoru znala bježati svakako i to sam tako riješio i radi.
Kupi "pravi" podložak za miš. 50 - 80 kn (ima boljih rješenja i skupljih naravno)
Lako moguće da je podloga. ali mislim da G9 ne bi trebao imati problema s tim
Koji miš? Meni G9, izgleda ista stvar. A komp definitivno nije spor :)
Nije problem ni u mišu, ni podlozi. Problem ti je softverski, otvori task manager i stavi na performance, kad ti mis zasteka trebao bi imat skok CPU na 100%.
Ja sam imao isti problem, pa sam skuzio da mi to radi d-link-ov softver za bežičnu karticu, kad sam ga deinstalirao problem je nestao.
E sad probaj se sjetit jesi li sta instalirao prije nego ti se problem poceo pojavljivat. Više od toga ti nemogu pomoć.
Nije problem ni u mišu, ni podlozi. Problem ti je softverski, otvori task manager i stavi na performance, kad ti mis zasteka trebao bi imat skok CPU na 100%.
Ja sam imao isti problem, pa sam skuzio da mi to radi d-link-ov softver za bežičnu karticu, kad sam ga deinstalirao problem je nestao.
E sad probaj se sjetit jesi li sta instalirao prije nego ti se problem poceo pojavljivat. Više od toga ti nemogu pomoć.
Jesi instalirao Setpoint od Logitecha? Ako da, da li ti je postavljena ona akceleracija, ne znam točno ime nemam više taj Setpoint, na "use OS" ili "use Setpoint", meni je radio normalno tek kad sam na "use Setpoint".
edit by LUXX:link obrisan!
Evo sam naletio na ovo:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q286350
"When should you use ADPlus?
ADPlus is intended to provide Microsoft PSS support professionals with
debugging information that they must have to isolate the cause of
problems that occur in complex environments.
Use ADPlus to capture debugging information if you are experiencing the following problems:
•Processes that stop responding.
•Processes that consume 100 percent CPU on a single processor computer
•Processes that crash or shut down unexpectedly."
Pa valjda pravni razlozi. Ovo je forum prilično javne i poznate firme, a ne od "Mire Josipovića", tako da se moraju pravno zaštititi.
Meni Mis Radi Ali Steka PRIJE Par dana je sve normalno radilo dok mi brat nije uploadao drivere ... ako je neko imao slican problem molim vas da napisete kako ste ga rjesili....Unaprijed Hvala ...
Kakve drivere? Obriši ih ili napravi System Restore.
Nemogu To Naci Pod Properties ...
Nasao Sam I Sada Radi Normalno Hvala Puno