Lumia 535, plavi ekran

poruka: 6
|
čitano: 5.100
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Lumia 535, plavi ekran

Pozdrav, kupio sam novu Lumiu 535, nakon što sam ju upalio prvi put sve je normalno radilo, ali sad nakon 2 tjedna kad ju upalim pojavio se samo plavi ekran na početku s tužnim smajlićem. :( Jel zna tko u čemu je problem i kako to riješiti? 

P.S. Probao sam s punjenjem oko 2 i pol sata, ne pomaže

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Lumia 535, plavi ekran

Ako je stara dva tjedna, onda ima garanciju i pusti neka na servisu rjesavaju problem... 

0 0 hvala 1
12 godina
Lumia 535, plavi ekran

Instaliraj na komp Lumia recovery tool   

Pokreni ga spoji mob i vidi dal ga ocitava (vidi) ako da nanovo instaliraj os

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Lumia 535, plavi ekran

Ima garanciju i sve je to u redu što se tiče papira, ali ja sam to kupio kao poklon za krizmu i sad mi ne radi mobitel, a u nedjelju je krizma pa neznam šta da radim sada. Za popravak mi je prekasno, pa se probam snaći na druge načine. I ako napravim to preko Lumia recovery tool, dal mi se gubi garancija ili šta?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Lumia 535, plavi ekran
ljencio172 kaže...

Ima garanciju i sve je to u redu što se tiče papira, ali ja sam to kupio kao poklon za krizmu i sad mi ne radi mobitel, a u nedjelju je krizma pa neznam šta da radim sada. Za popravak mi je prekasno, pa se probam snaći na druge načine. I ako napravim to preko Lumia recovery tool, dal mi se gubi garancija ili šta?

Lumia Software Recovery Tool, a sada i Windows Phone Recovery Tool su Microsoftovi službeni alati za vraćanje telefona na tvorničke postavke.

Ne gubiš garanciju, neće se dogoditi ništa spektakularno.

Jedino što se brišu svi korisnički podaci s telefona.

I kad vratiš telefon u radno stanje, ako nije za tebe - isključi ga i stavi u kutiju!

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 23:02 (kizo2703).
11 godina
neaktivan
Lumia 535, plavi ekran

Hvala svima na pomoći, napravio sam recovery preko Lumia recovery tool i upalilo je, sada radi normalno, nadam se da će tako i nastaviti :) 

Još jednom veliko hvala svima :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 11:33 (ljencio172).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice