Laptop nadogradnja

poruka: 13
|
čitano: 3.899
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Laptop nadogradnja

dali neko zna jel moguce nadograđivat laptop kao kućno računalo, dali je moguće staviti jaču grafičku ili procesor (zamjeniti za staru lošiju) ili ubaciti još rama...hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Laptop nadogradnja

Proc, Ram i hard možeš mijenjat. Sve ostalo teško.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Laptop nadogradnja

Ram je veoma lako za nadograditi, ako je grafička integrirana nije moguća nadogradnja.

Anarchists of the world, unite!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop nadogradnja

kolko sam svatio, procesor ram i hdd se moze mijenjat a graficka samo ako nije integrirana, a jesu li ti djelovi kao ram, hdd i ostalo jel ih lako nac u prodaji kao djelove za stolni pc

0 0 hvala 0
17 godina
Laptop nadogradnja

HDD, može bilo koji od 2,5", samo pazi utore, SATA ili PATA.

Ram je SO-DIMM verzija ima ih u svakoj trgovini, pazi na DDR verzije i brzine, neka budu isti kao i one koje već imaš.

Procesor i samostalne grafičke ćeš teško naći, skupi su i sigurno ćeš morati platiti nekome stručnome za ugradnju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Laptop nadogradnja
wyks kaže...

HDD, može bilo koji od 2,5", samo pazi utore, SATA ili PATA.

Ram je SO-DIMM verzija ima ih u svakoj trgovini, pazi na DDR verzije i brzine, neka budu isti kao i one koje već imaš.

Procesor i samostalne grafičke ćeš teško naći, skupi su i sigurno ćeš morati platiti nekome stručnome za ugradnju.

koliko bi dosla odprilike grafa za laptop od 512mb npr. ddr3

17 godina

Malo sam guglao i vidim da se svi slažu u dvije stvari.

Prvo da je gotovo nemoguće zamijeniti grafičku jer samo posebni modeli laptopa to mogu i da je skroz neisplativo.

Imas opciju eksterne grafike, no najjače što možeš dobiti je Ati 5670, što je dovoljno za medium-high postavke na nekoj nižim rezolucijama (ispod HD)

15 godina
neaktivan
Laptop nadogradnja

znaci laptop nikako za igre, pa da to je vise "poslovni stroj"

0 0 hvala 0
17 godina

Pa da, postoje modeli s kojima možeš igrati i jače naslove, ali užasno su skupi, uglavnom preko 1000€.

Ako razmišljaš o kupnji, pogledaj da li ti laptop stvarno treba, ako se namjeravaš igrati daleko bolje rješenje je Desktop.

Inače laptopi nisu preporučljivi za igranje jer se zbog skučenog prostora komponente jače griju, te je ventilacija užasna, zbog čega, laički rečeno, kraće traju.

Ako već nemaš izbora jer ti laptop treba npr. za faks, gledaj uzeti što bolju grafiku i procesor, jer lako ćeš kupiti više rama i eksterni hard.

15 godina
neaktivan
Laptop nadogradnja

znaci nije uvijek kako oni nude vec mos birat sta zelis jace od djelova, i koju mi marku preporucas, meni se cine dobre hp, asus

0 0 hvala 0
17 godina

Ne, krivo si me razumio.

Ne možeš ti birati dijelove laptopi su uvijek gotove konfiguracije.

A za preporuku pogledaj zadnjih par stranica ove teme.

15 godina
neaktivan
Laptop nadogradnja

aha ok sad mi je jasno, a sto se tice igranja nisam ni mislio na igrice nekih jakih naslova, vec one kao cod 2, nfs carbon....te i ne opterecuju pc bas puno

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Laptop nadogradnja

Što bi svi odjedanput te laptope nadograđivali.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice