Kupnja polovnog hardvera

poruka: 23
|
čitano: 3.050
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kupnja polovnog hardvera

Isplativost kupnje polovnog hardvera?

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.3.2008 18:06 (SPLICO212).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kupnja polovnog hardvera

Ovisi koju komponentu uzimaš i poznaješ li prethodnog vlasnika Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

Ma mislia san preko oglasa kupit grafu i mbo ! Ali neznam koliko je to sigurno

17 godina
neaktivan
Kupnja polovnog hardvera

Mah ne znam koliko ti je to pametno :S:S:S.... a i da li se isplati... da li mislis kupovati nesto low rated ili high?? ako se ne varam hoces MB i GPU?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma kupia bih oboje do 2.000 kn ! ali ako bih kupovao novo sta mogu kupit za tu lovu

17 godina
neaktivan

Dosad nisam ima problema s kupovinom/prodajom, jedino vjerojatno nebi disk kupova rabljen (osim mozda da ga sam testiram, ali ni to nije sigurno), a dosad ddr, mbo, wireless router, wireless pcmcia...

17 godina
neaktivan

Ma znan ali mi neki kazu da je to    Kupovanje mačka u vriči!?

17 godina
neaktivan

A slusaj, isto ka i rabljeni auto, samo sto s autom jos vise igras lutriju nego s ovim. Ipak, za rabljene stvari nikad nisam dava neke velike cifre - do 200kn, i opet bi dobia cak i garanciju za njih (iz ducana). Za 2kkn bi se dalo uzet i novu mb i grafiku, samo sve ovisi koliko si zagriza za tu brzinu. Uglavnom, ako ces toliko love i davat za rabljenu stvar, ocekuj da dobijes garanciju iz ducana koja jos uvijek vridi (znaci nikakve aukcije, nego ovjeren racun i garanciju za pojedinu komponentu), inace trazi dalje ili kupuj novo.

P.S. Sta ti je s ovim avatarom???

17 godina
neaktivan

17 godina
neaktivan

ma ovi vrazji x-ic sta stoji iznad pocetnik, alergican sam na njega, podsjeca me na losu internet vezu...

17 godina
neaktivan

ma neman sliku pa zato je tu!

Nego daj mi prijedlog za mbo i grafu do 2.000 kn, ali novo!

17 godina
neaktivan
Pa ako trebaš poslovni hardver za uredske poslove onda se isplati,a ako ga kupuješ za igranje onda ne.
17 godina
neaktivan

Ma za igranje !

17 godina
neaktivan
Pa uzmi si avatar sa interneta(upiši url i gotovo).
17 godina
neaktivan

Ma sta se tice pc komponenti tu sam Beeeeeee jer san dosad samo prasia po konzolama! pa mi dajte koji savjet?

17 godina
neaktivan

Za prijedlog je najbolje da ti daju ljudi koji su vise u gejmerskoj sceni... freecell, minesweeper i sudoko rade i na p200 sa s3virge grafikom Cool

Za 2tkn ja poslozin citavi komp sa 320gb diska, 2gb ddr2, dvd-rw, dual core procom, i.... mini/mikro-atx plocom sa svime integriranim, tako da ti stvarno nisam meritoran da se petljan u ploce i grafiku od toliko love... puno su mi drazi tihi kompovi iznimno male potrosnje...

17 godina
neaktivan

pricaj sta triban minjat i sta mislis o ovome

PROC  Core2Duo E 4300

Mbo asrock

Grafa  ati x 1050 512 mb

Hdd Seagate 300 gb

Dvd rw pioneer

Case  Thermaltake Armor Super Tower

napajanje  Thermaltake  toughpower 850 w

17 godina
neaktivan
SPLICO212 kaže...

pricaj sta triban minjat i sta mislis o ovome

Case  Thermaltake Armor Super Tower

napajanje  Thermaltake  toughpower 850 w

Kučište i napajanje. S tim napajanjem možeš napajat 4 takvih računala. A Tt kučišta su preskupa  za ono što nude.
Moj prijedlog za napajanje je Forton PNF od 350W i neko jeftinije kučište npr. Chieftec.
17 godina
neaktivan
Kako misliš "polovnog"hardvera,možda poslovnog,ili?
17 godina
neaktivan
PCMaster kaže...
Kako misliš "polovnog"hardvera,možda poslovnog,ili?
 Pojam "polovni" znaci korišteni hardver. I pitanje je jeli njegova kupnja isplativa. Što je za tebe poslovni hardver?
17 godina
neaktivan

Pa nema tu velike mudrosti. Hardver ili radi ili ne radi. Hardver (osim diska i optičkih pogona) nema mehaničkih dijelova, pa se ne može pokvariti. Ako radi onog trenutka kada ga kupiš, radi i dalje. Dakle, svakako je isplativo jer dobiješ apsolutno valjanu komponentu za mizerne novce.

Jedino što nebi trebao kupovati su diskovi i optički pogoni. Oni imaju mehaničke dijelove koji se kvare i tu nikada ne znaš.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan

Ok hvala van lipa na savjetu!!

16 godina
neaktivan
SPLICO212 kaže...

Isplativost kupnje polovnog hardvera?

Ima firmi koje se bave prodajom rabljene brand name opreme. Npr. Gigabit iz Rijeke, cijene su vrlo povoljne.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice