IrDA - daljinsko upravljanje playerima na PC

poruka: 4
|
čitano: 3.259
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
IrDA - daljinsko upravljanje playerima na PC-u

Da li tko zna, da li se IrDA može upotrijebiti kao prijemnik, tako da se pomoću bilo kojeg daljinskog upravljača kontrolira npr.winamp i slični playeri. Nešto o tome piše u BUG -u od 03/09  ali nije baš sve jasno.

poletarac u duši i još sasvim zelen

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: IrDA - daljinsko upravljanje playerima na PC-u

Moze, ali moras imati irda na com portu ne na USB. Barem koliko ja znam. Gotovi kostau oko 200 kuna a vidio sam i sam gotove komponente ali ih moras sam lemiti onda kosta 70kn.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2009 19:37 (bnaci).
16 godina
neaktivan

OK! Ali, da  li se "com port" može riješiti sa virtual com port i ako može, da li tko zna za kakav besplatni, jer ima za skinut samo "shareware" tj. može se kupit, a to se nikako ne isplati. Jer kako kažeš, ja upravo  imam USB  IrDA, ali imam i serijski com port na zadnjoj strani moje stare kante. Dakle, ne štima.

poletarac u duši i još sasvim zelen
16 godina
protjeran
žeto kaže...

OK! Ali, da  li se "com port" može riješiti sa virtual com port i ako može, da li tko zna za kakav besplatni, jer ima za skinut samo "shareware" tj. može se kupit, a to se nikako ne isplati. Jer kako kažeš, ja upravo  imam USB  IrDA, ali imam i serijski com port na zadnjoj strani moje stare kante. Dakle, ne štima.

Koliko ja znam, ne. I ja sam probao, ali jednostavno ne radi.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice