Da li tko zna, da li se IrDA može upotrijebiti kao prijemnik, tako da se pomoću bilo kojeg daljinskog upravljača kontrolira npr.winamp i slični playeri. Nešto o tome piše u BUG -u od 03/09 ali nije baš sve jasno.
IrDA - daljinsko upravljanje playerima na PC
- poruka: 4
- |
- čitano: 3.259
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze, ali moras imati irda na com portu ne na USB. Barem koliko ja znam. Gotovi kostau oko 200 kuna a vidio sam i sam gotove komponente ali ih moras sam lemiti onda kosta 70kn.
OK! Ali, da li se "com port" može riješiti sa virtual com port i ako može, da li tko zna za kakav besplatni, jer ima za skinut samo "shareware" tj. može se kupit, a to se nikako ne isplati. Jer kako kažeš, ja upravo imam USB IrDA, ali imam i serijski com port na zadnjoj strani moje stare kante. Dakle, ne štima.
OK! Ali, da li se "com port" može riješiti sa virtual com port i ako može, da li tko zna za kakav besplatni, jer ima za skinut samo "shareware" tj. može se kupit, a to se nikako ne isplati. Jer kako kažeš, ja upravo imam USB IrDA, ali imam i serijski com port na zadnjoj strani moje stare kante. Dakle, ne štima.