Intel Celeron 3.06Ghz VS AMD Sampron 140 2.71 Ghz

poruka: 13
|
čitano: 1.760
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Moze li mi reci neko u vezi ova 2 procesora...

E ovako imam 1 kuciste u kome je Intel Celeron 3.06 a u drugo kuciste je AMD Sempron 2.71 Ghz

Eh sada u ovo kuciste dje je intel celeron je mnogo sporiji od ovoga dje je AMD Sempron al kad se gleda u Ghz Intel ima bolji :/

Kad koristim youtube, facebook ili bilo koju stranicu kompjuter bas koci dje je Intel Procesor a u ovaj dje je AMD Radi sve normalno pa jel ovaj problem u procesoru ili je nesto drugo :/

0 1 hvala 0
11 godina
protjeran

pa sigurno nije do procesora ako ti šteka facebook ili youtube

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Intel Celeron 3.06Ghz VS AMD Sampron 140 2.71
nonickname kaže...

pa sigurno nije do procesora ako ti šteka facebook ili youtube

Samo me zanima jel bi trebalo da radi youtube, facebook i ostale web stranice normalno na ovaj Intel Celeron od 3.06 Ghz

Ja sam vidio na CPUBOSS i uporedio ova 2 procesora i ima neke razlike al ukupne ocjene Intel Celeron 5.7/10 a AMD Sempron 6/10 :/

Pitam jer mi je lik prodao ovo kuciste dje je intel procesor i tu ne radi bas dobro tj nikako sto se tice youtuba :/ a kaze kao da je Sampron Mnogo bolji od ovog Intela jer je brzi :( al ako rade oba procesora normalno ja mislim da bi trebala da bude veoma mala razlika u perfomansi a ne bas ovolika OGROMNA razlika :/

17 godina
neaktivan

Razlika je ogromna zato što je to vjerojatno Celeron D koji je 3 godine stariji i valjda duplo slabiji od tog Semprona.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

probaj prvo ccleaner i s drugim browserom

ako ne radi reinstaliraj windowse

koliko rama imaš na jednom i drugom

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Razlika je ogromna zato što je to vjerojatno Celeron D koji je 3 godine stariji i valjda duplo slabiji od tog Semprona.

pa dali to znaci da je normalno da koci kad se koristi internet :( ovako po Ghz INTEL Celeron je bolji od AMD :/ eh sada ako pise da ima 3.06Ghz onda na kolko on stvarno radi? Mislim logicno je ako je AMD 2.71Ghz a Intel 3.06Ghz da je bolji intel jer ima vise GHZ -_-

Pitam jer da znam dal da vracam ovo kuciste coveku jer je neispravan procesor ili je ovaj procesor tolko slab da je nemoguce koristit ovo osnovno youtube, facebook itd... Hvala na odgovoru :)

10 godina
neaktivan
nonickname kaže...

probaj prvo ccleaner i s drugim browserom

ako ne radi reinstaliraj windowse

koliko rama imaš na jednom i drugom

Windows XP je sveze instaliran i nema nista drugo u njega samo mozzila i Flash Player

ima 1 GB DDR

17 godina
neaktivan
djshima kaže...

pa dali to znaci da je normalno da koci kad se koristi internet :( ovako po Ghz INTEL Celeron je bolji od AMD :/ eh sada ako pise da ima 3.06Ghz onda na kolko on stvarno radi? Mislim logicno je ako je AMD 2.71Ghz a Intel 3.06Ghz da je bolji intel jer ima vise GHZ -_-

Pitam jer da znam dal da vracam ovo kuciste coveku jer je neispravan procesor ili je ovaj procesor tolko slab da je nemoguce koristit ovo osnovno youtube, facebook itd... Hvala na odgovoru :)

Jednostavno je preslab. Noviji procesori koji rade na bubam 1.5GHz su brži od oba.. više GHz ne znači i brži procesor. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 19:52 (Penryn).
10 godina
neaktivan
Penryn kaže...
djshima kaže...

Jednostavno je preslab. Noviji procesori koji rade na bubam 1.5GHz su brži od oba.. znači više GHz ne znači i brži procesor. 

Dakle hoces da kazes da je normalno da koci Youtube i Facebook :'(

11 godina

imam procesor AMD Athlon 2200+(1800MHz) sa Win7  i 2Gb DDR400 rama i sa grafom radeon 9800 agp8 na ploči GA-7N400L mi ne koči videa na youtube ( nikad nisam pravio acc na facebook-u pa to neznam).

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2014 23:55 (AF139).
13 godina
neaktivan
djshima kaže...
Windows XP je sveze instaliran i nema nista drugo u njega samo mozzila i Flash Player

ima 1 GB DDR

Pentium 3 550MHz, win xp, 386mb ram,  očitava yt s malim trzanjem. Da li su ti svi driveri instalirani(matična/grafička)? Ne mora značiti da je problem do cpu-a!! 

10 godina
neaktivan
Djeye kaže...
djshima kaže...

ima 1 GB DDR

Pentium 3 550MHz, win xp, 386mb ram,  očitava yt s malim trzanjem. Da li su ti svi driveri instalirani(matična/grafička)? Ne mora značiti da je problem do cpu-a!! 

Ma svaki driver je 100% pravilno instaliran jer sam skinuo sa njihovog officialnog sajta... Meni je licno bas cudno da ovakva konfiguracija kolko tolko slaba da nece normalno internet... jes da je graficka malo slaba 128MB al ostalo 1GB Ram i 3Ghz Procesor ja sam mislio da je to dovoljno za youtube al izgleda da sam se prevario :( samo me zanimalo u vezi ova 2 procesora a nisam znao da je bas tolko drasticna razlika :( BILO BI SUPER KAD BI SE NEKO JAVIO KOJI IMA OVAJ PROCESOR I KOJI GA JOS KORISTI DAL NJEMU KOCI INTERNET ILI MU RADI NORMALNO...

11 godina

...pa u mom prošlom odgovoru sve vidiš...sa slabijim procesorom mogu gledat.... ali imam više RAM-a i bolju GRAFIČKU karticu i na tome vrtim WIN-7.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice