Igre se smrzavaju

poruka: 17
|
čitano: 4.132
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Igre se smrzavaju

Pozdrav imam novi PC i konstantno mi se rusi u gejmingu nakon 10 minuta
imam naj novije drajvere temperature su ok..
Na windows 7 zablokira mi slika i ostane isti zvuk ili zvuk nastavi ici moram ctrl+alt+del i onda mi pokaze da je ta igrica not responding i zatvori ju.
Na windows Xp posalje mi send report error d927 appcompact i nakon tog se zatvori probao sam naci taj appcompat al ga kasnije nema

Mislio sam da je do grafe pa sam odnjeo u links i odma dobio novu al opet isto
Moj komp je:
napajanje LC Silent power green 460 
procesor Intel G840 2,80 Ghz
hard: WD black 500 GB
grafa: XFX Dual fan 6850 1 GB gddr5
maticna neznam koja tocno neka jeftinjak
Memorija ripjaws 4 gb 1600 Mhz
Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Igre se smrzavaju

Takav jedan komp sam popravio kad sam mu instalirao Windows XP, ali vidim da to kod tebe nije slučaj. Po mom mišljenju problem ti je u napajanju, možda da uzmeš neko malo jače, ili u matičnoj. I jesi li instalirao sve najnovije drivere za sve komponente?

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 12:46 (FrEaK94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Igre se smrzavaju

Za grafu sam najnovije a za matičnu sa cd-a budem probo novije sa neta

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Igre se smrzavaju

evo ako neko zna jos nesto pomoci vidio sam da ram to moze izazvati odvrtio sam memtest i bilo je dosta errora al sad vidim na task manageru da imam total 3312(zbog 32-bitnog sustava) imam cached 2317 avilable 2362 a free samo 94
Pa da li to mozda blokira i izaziva rusenje mojih igara i kako to popraviti
Hvala svima koji mogu utrositi malo vremena da sagledaju moj problem!
Postavit cu 2 slike
1.prikaz memorije i
2.Na koji mi se nacin rusi igra

TASK menager free only 101 TASK menager free only 101
Kako se rusi not responding Kako se rusi not responding

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Igre se smrzavaju

Ovo sam krivo skonto za cache al mi jos uvjek nije jasno zasto memtest ima tolko puno errora dali je problem u RAMIMA
itko pomoc?? :((

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Igre se smrzavaju
rastumibrkovi kaže...

Ovo sam krivo skonto za cache al mi jos uvjek nije jasno zasto memtest ima tolko puno errora dali je problem u RAMIMA
itko pomoc?? :((

Zato jer ocito nesto nije u redu sa RAM memorijom.Srusi os i stavi novi 64bitni OS i najnovije drivere za sve komponente.

Clock2much
13 godina
neaktivan
Igre se smrzavaju

Imo sam i 64-bitni i xp 32 bitni i nikakve razlike uvjek rusi u igrama
Ja mislim da nije do premalo radne memorije neg da njena neispravnost blokira u igri nisam strucnjak nikaki ali 200 errora nakon 6 minuta i 17 sec ocito da nesto nevalja al neznam sta radit ocito slat na servise
Jedino sto me zanima jel moguce to da rami ruse igre zbog neispravnosti i bog me prokleo kad sam uzeo j**eni G-skill 

0 0 hvala 0
14 godina
rastumibrkovi kaže...

Imo sam i 64-bitni i xp 32 bitni i nikakve razlike uvjek rusi u igrama
Ja mislim da nije do premalo radne memorije neg da njena neispravnost blokira u igri nisam strucnjak nikaki ali 200 errora nakon 6 minuta i 17 sec ocito da nesto nevalja al neznam sta radit ocito slat na servise
Jedino sto me zanima jel moguce to da rami ruse igre zbog neispravnosti i bog me prokleo kad sam uzeo j**eni G-skill 

G.SKILL mema je jedna od boljih.Samo te mozda potrefio los primjerak.Dogodi se,reklamiraj memoriju ako je do nje.Uvjeri se da je do nje,posudi plocicu DDR3 memorije pa vidi.

Clock2much
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 22:07 (zoharbizo).
13 godina
neaktivan
Igre se smrzavaju

pozvacu servisera da pregleda inace je prijatelj pa nece naplatiti nadam se da me dopao los primjerak jer neznam u cem bi drugom bilo siguran sam da u GPU nije jel je ovo vec druga grafa prvu sam zamjenio na garanciju jer sam mislio da je do nje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igre se smrzavaju

Imam isti problem. Moja konfa: Windows 7, amd Athlon 64 x2 Dual Core, 2 gb rama DDR2 (Dual Chanell), Xilence 420W,Nvidia 8500 GT i

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H. I isto mi se zamrzne igra :( Probo sam poboljšat hlađenje grafe, ali ništa i dalje se ruši.

0 0 hvala 0
16 godina
rastumibrkovi kaže...

..maticna neznam koja tocno neka jeftinjak
Memorija ripjaws 4 gb 1600 Mhz
.

rastumibrkovi kaže...

..nisam strucnjak nikaki ali 200 errora nakon 6 minuta i 17 sec ocito da nesto nevalja al neznam sta radit ocito slat na servise

- smisao MemTesta je upravo to, otkrio si grešku. Može krivac biti RAM ili chipset-MBO ili fizički kontakt (DIMM utori).

- izvadi RAM, počisit kontakte, vrati nazad i dobro pritisni. Ponovi MemTest.

- pošto si na 'jeftikaner' MBO ubo 1600, možda samo treba pravilno podesiti u BIOSu, previše kombinacija, npr isključi automatcki OC postavi ručne postavke prma CPU i ostalim komponentama, spusti FSB, povečaj latencije, provjeri napon, standardno 1.5V-DDR3... itd. Možda proradi stabilno. Ako nema poboljšanja, reklamiraj (ali ne mora biti krivac RAM).

btw, u BIOSu vjerojatno postoji opcija za količinu RAMa remap ili je automatski, za 7-32bit imaš patch koji uklanja ograničenje 4GB ali preduvijet je da PC podržava barem 8GB, provjeri specifikacije.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan
Igre se smrzavaju

Mislim da sam rjesio problem igrao sam se malo i nije izbacivalo premjestio sam ram u 2 slot i nije bilo nijednog errora na Memtestu tak da nosit maticnu na garanciju jel ak ubuduce budem htjeo stavit jos rama to ce me zahebavat Hvala svima Na pomoci

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

za 7-32bit imaš patch koji uklanja ograničenje 4GB ali preduvijet je da PC podržava barem 8GB, provjeri specifikacije.

Koji je to patch?

@autor teme:

najvjerijatnije ti je problem u radnoj memoriji.

16 godina
ATIRade kaže...
. Koji je to patch?

..

google + 4gb patch (samo za Seven) ili tema...

- računalo mora podržavati barem 8GB identično kao za remaping, ogranjčenje chipseta-hardwarea, ne OSa.

Logičnije je koristiti 64bit OS, ali ako postoji potreba (zbog drivera, neka specifična app. i sl..) tad ima smisla patch, pogotovo ako je netko imao instaliran OS s manje RAMa, patchom eliminira potrebu za novom instalacijom.

13 godina
neaktivan
ATIRade kaže...

za 7-32bit imaš patch koji uklanja ograničenje 4GB ali preduvijet je da PC podržava barem 8GB, provjeri specifikacije.

Koji je to patch?

@autor teme:

najvjerijatnije ti je problem u radnoj memoriji.

neznam jel u radnoj il u slotu jer sve valja izgleda kad stavim Ram u 2 slot

16 godina
rastumibrkovi kaže...
..

neznam jel u radnoj il u slotu jer sve valja izgleda kad stavim Ram u 2 slot

-da je u RAMu problem, bilo bi isto, mora biti u slotu ili sam kontakt (slučajnost-nečistoće..). Ako nakon par pokušaja (vađenje-umetanje u neispravni slot i dalje prijavljuje greške, tad traži zamjenu ploče.

13 godina
neaktivan
Igre se smrzavaju

stvar je u tom sto je sve staro cca 15 dana nema mrvice ni na ramima ni u ploci jos cuj probat vratit u 1 slot i testat al sumnjam jel sam vadio i stavljo natrag par puta al to cu za par dana sad uzivamu igrama napokon i garanciju cu tek za koji tjedan kad se napokon naigram :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice