Dakle komp mi je dosta star (nekih 8 godina) ali od kad sam ga kupio mjenjao sam dosta hardwera.
Nakon neke dvije godine kupio sam drugi hard disk od 320 gb (prvi je bio manji) i jos 1 gb rama (na pocetku sam imo 1) i to mi je trajalo neke dvije godine (2 HDD-a u kompu)
Nakon te dvije godine prvo je krepo jedan hard disk a nedugo nakon toga i drugi ( al uzmite u obzir da je radio 24/7)
Susjed mi je dao svoj polovni koji je trajao jos nekih 5 godina.
Nedugo nakon sto su mi ova 2 hard diska krepala krepala mi je i graficka.Kupio sam novi (GT8500).
Ona je trajala 4.5 godine i onda je takoder krepala. sad sam nedavno kupio (GTS450).
Nedugo nakon nove graficke krepo mi je i ovaj polovni hard disk za kojeg nisam mislio da ce toliko trajati.
Kupio sam novi WDC od 500 gb. Taj novi nije ni tjedan dana trajao, pojavili se bad sectori a nakon 2 dana i skorz je krepo.
Oso sam natrag u hg spot garancija ovo ono dali mi novi.
Ovaj novi mi je sad mjesec dana trajo i evo danas mi opet bad sectori.
test sam pokrenio nakon sto mi se komp zamrzo na loading screenu u igri.
Moje pitanje je kolika je mogucnost da su mi dali dva neispravna hdda ( u sto sumnjam). Vjerojatno je neka druga komponenta kriva za kvarenje hdda. Vase misljenje i dali mi se uopce isplati opet novi hdd stavljat u ovaj komp
AMD Athlon 64 Processor 3000+ 1.8 ghz
2GB ram
GTS450 2GB DDR5
Maticna: ABIT KN8 (motherboard - ATX - Socket 939 - nForce4
Napajanje: 460W