E ovako imam Zotacovu GTX560Ti OC verziju od 1gb. I imam problem što se tiče nekih igara, jednostavno mi počne lomitili sliku i slika tira i jednostavno nije igrivo. Npr u Withcheru 3 mi non stop lomi mač kada ga ne koristim, onako mač titra lijevo desno, u Minecraftu mi lomi texture svijeta, i da ne nabrajam dalje, dok npr Batman AC radi normalno i igre tipa LoL i Hearthstone. Pa ako netko zna ili se susreo s istim problemom ako može pomoći. I da driveri su normalno updeatani, i to mi se dešavalo na svim windowsima od 7. pa do 10.
GTX 560 TI problem
- poruka: 10
- |
- čitano: 2.111
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Temperature u igri?
v-sync?
Temperature normalne.
V-sync probao i sa isključenim i uključenim i svejedno.
Jesi probao vratiti na stock?
I to sam probao
Znači sve što se može probat sam probao od toga. Vraćao tvorničke postavke.
Iključio sve što se moglo i svejedno.
Imaš neku drugu grafičku ili drugi komp da se proba ta grafička u njemu?
Trenutno nemam, ali mogu naravno odnest kod frenda pa probat, ali mislim da sam i to bio probao več samo se ne mogu sjetiti, ali probat ču pa ču vidit dali je možda i do matične ili je grafička pred izdah hah...
Trenutno nemam, ali mogu naravno odnest kod frenda pa probat, ali mislim da sam i to bio probao več samo se ne mogu sjetiti, ali probat ču pa ču vidit dali je možda i do matične ili je grafička pred izdah hah...
Probaj. Ja sa Zotacovom 560 Ti imam jako loša iskustva.
Pa meni je normalno radila jedno 2 godine i onda odjednom, počelo je u Minecraftu i eto onda na večini igara tako. Ali probat ču pa javit rezultat.