Externi HDD error

poruka: 12
|
čitano: 1.617
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Externi hard disk-problem

Na disku se sve uredno prebacuje no kad idem prebaciti neku datoteku koja u sebi unutar .rar filea ima  .iso file. Ovako piše:"Datkoteka je prevelika za datotični sustav"

BTW ima 300GB slobodno na disku

slika: http://img685.imageshack.us/f/18002275.jpg/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Externi HDD error

disk je formatiran u format koji ne podrzava velike fajlove, najcesce to bude FAT32 koji ne podrzava vise od 4gb, formatiraj disk u NTFS

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
RE: Externi HDD error
mind_challenge kaže...

disk je formatiran u format koji ne podrzava velike fajlove, najcesce to bude FAT32 koji ne podrzava vise od 4gb, formatiraj disk u NTFS

potpis..

imam i ja toshiba 1TB.. isto tako bilo

valjda znas da kad ides formatirat sve ce se izbrisat

Zelim OC-ati procesor, ako mi neko moze pomoc nek se javi na PP jer mi je to novo i prvi put biradio.
15 godina

Možeš i podijeliti fajl na dva (ili više) dijela pa ih kopirati jedan po jedan.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
deadman kaže...

Možeš i podijeliti fajl na dva (ili više) dijela pa ih kopirati jedan po jedan.

nema smisla.. i previse posla

zar nije lakse jednostavno formatirati i uzivati?:)

Zelim OC-ati procesor, ako mi neko moze pomoc nek se javi na PP jer mi je to novo i prvi put biradio.
15 godina

Lakše je formatirati, ali nije puno teže niti podijeli fajl (s obzirom da mu ne treba nikakav dodatan program - to može napraviti i u WinRAR-u). Samo sam rekao jednu od opcija koje može primijeniti. ;)

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
deadman kaže...

Lakše je formatirati, ali nije puno teže niti podijeli fajl (s obzirom da mu ne treba nikakav dodatan program - to može napraviti i u WinRAR-u). Samo sam rekao jednu od opcija koje može primijeniti. ;)

da ok.. al opet treba vremena za rastavit na dva fajla:)

17 godina
DommY kaže...
deadman kaže...

Lakše je formatirati, ali nije puno teže niti podijeli fajl (s obzirom da mu ne treba nikakav dodatan  program - to može napraviti i u WinRAR-u). Samo sam rekao jednu od opcija koje može primijeniti. ;)

da ok.. al opet treba vremena za rastavit na dva fajla:)

a za formatirat ne treba nikakav program

15 godina
Externi HDD error

Ali on već ima instaliran WinRAR. ;)

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
deadman kaže...

dobro.. al ugl lakse je formatirati i bok

17 godina
deadman kaže...

kako znaš? postoji hrpa programa koji rukuju sa .rar fileovima

uglavnom lakše mu je fino disk formatirat i zbogom

15 godina
Externi HDD error

Slažem se, ajde da ne spamamo više bezveze; @Dragon Slade formatiraj hard i sve će bit ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice