Čišćenje stare paste

poruka: 18
|
čitano: 4.460
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Čišćenje stare paste

da li mogu ocistiti procesor i hladnjak sa 70%-tnim alkoholom? znam da se aceton ne preporuca...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čišćenje stare paste

papirnata maramica a sa alkoholom možeš...

My box said, Requires Windows 98 or better. So I installed Linux.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Čišćenje stare paste

Što to treba čistiti? Izlanuo se Ja samo obrišem papirom, skinem koliko mogu - a možeš skoro sve skinuti. Sa čačkalicom izvadim pastu iz one rupice i na kraju sa malo alkohola 35% tek tako da ne sa vodom. Mislim da možeš i sa vodom (samo malo) te dobro osušiš. 

16 godina
protjeran

Sada će još netko napisati tipa "Zewa WC papir je bolji od maramice, jeftiniji, mekaniji, ima ga više..."

Evo napisao sam

16 godina
neaktivan
Čišćenje stare paste

Možeš,ja to oduvijek radim.Pogledaj si ovdje,možda ti nešto pomogne.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čišćenje stare paste

Trebas najobicnije maramice i medicinski alkohol.

Prvo obrisi s cistom maramicom, i onda na drugu kapni alkohola i obrisi do kraja.Cool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo, slozio sam...   jedno pitanje: stavio sam si 64 bitne windowse i sve je bilo u redu dok nije odjednom pocelo zastekavati, i pjesma se pocela ponavljati (svjeza instalacija windowsa). pa me malo strah jer iz kompa puse hladan zrak (wtf?) a temp proca mi je 22 stupnja (po jezgri). bojim se da sam nesto krivo narihtao ili sta vec... wmp je 32 bitni, mozda je to razlog zasto je stekalo... ?

16 godina
neaktivan
Zagorhac kaže...

da li mogu ocistiti procesor i hladnjak sa 70%-tnim alkoholom? znam da se aceton ne preporuca...

ko kaže da nemožeš koristiti aceton? Bitno je da nije "aceton" za čišćenje nokata iz DM-a (jer sadrži nekakva mirisna uljna sra*a).

Možeš kupiti dec čistog acetona u apoteci za 15kn. Samo pazi na svoje nokte :)

Čisti alkohol je isto ok.

Izopropilni alkohol je najbolji od gore navedenih, također se može naći u apotekama.

Svi su oni jako dobra otapala i jako brzo ishlape.

wmp je 32 bitni, mozda je to razlog zasto je stekalo... ?

To nema veze. 32bitni programi rade jednako dobro na 64bitnim sustavima.

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 15:31 (Zura).
16 godina
protjeran
Zura kaže...
Zagorhac kaže...

ko kaže da nemožeš koristiti aceton? Bitno je da nije "aceton" za čišćenje nokata iz DM-a (jer sadrži nekakva mirisna uljna sra*a).

Možeš kupiti dec čistog acetona u apoteci za 15kn. Samo pazi na svoje nokte :)

Čisti alkohol je isto ok.

Izopropilni alkohol je najbolji od gore navedenih, također se može naći u apotekama.

Svi su oni jako dobra otapala i jako brzo ishlape.

wmp je 32 bitni, mozda je to razlog zasto je stekalo... ?

To nema veze. 32bitni programi rade jednako dobro na 64bitnim sustavima.

Ja baš i ne bi izopropilni koristio. Dovoljan je i etilni (96% a ne kao što pokretač kaže 70%).

Izopropil ima tendenciju izbljeđivanja stvari (ponajprije sjajne plastike i plastike opčenito), a i mogao bi maknuti oznake koje su naštampane na procesoru. Imam jako puno iskustva s tim alkoholom.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
16 godina
neaktivan
Čišćenje stare paste

nevjerojatno koliko mi je stekalo! stavio sam si 32 bitne windowse... i tu mi je outlook express zastekal i moral sam restartati komp.. naime, kupio sam dijelove za komp, preko oglasnika, maticna je nova (asus P5KPL-AM/PS), procesor je star oko godinu dana (E4600), radnu sam si posudio ( :) ), a napajanje je od 400W (CODEGENovo atx 2.03 300xx). hard mi je ostao stari. da li mozda zbog harda sporo? star je preko 5 godina i spojen je onim Parallel ATA kablom...

opet!! komp mi je brz dok otvaram foldere i surfam, ali dok instaliravam nesto (pes npr) ili extractam nesto spor je!! zna li netko u cemu bi bio problem?

Memorija: 1 GB DDR2 800 MHz 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 17:26 (Zagorhac).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skini prime95 i hd tune te fino testiraj komponente (kladim se da je ram memorija)

double facepalm
16 godina
neaktivan
Čišćenje stare paste

I pazi kad skidaš ili stavljaš pastu da ti ne pobjegne na pinove.

oko za oko,pasta za zube

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Čišćenje stare paste

Ako se radi o onoj gumenoj tvorničkoj pasti, treba ostaviti PC upaljen da se ugrije, onda ga ugasiti, ištekati i skinitu cooler. Krupne ostatke paste možeš skiniti s osobnom ili sličnom plastičnom karticom, pa očistiti alkoholom.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zagorhac kaže...

nevjerojatno koliko mi je stekalo! stavio sam si 32 bitne windowse...

opet!! komp mi je brz dok otvaram foldere i surfam, ali dok instaliravam nesto (pes npr) ili extractam nesto spor je!! zna li netko u cemu bi bio problem?

Memorija: 1 GB DDR2 800 MHz 

Koje točno windowse?

Google is your friend
16 godina
neaktivan

windows xp... prije sam igrao pes 2010 i 2 puta mi se smrzo komp! morao sam restartati. nevjerojatno! to se samo meni moze dogoditi... niti prvi komp nije radio kak spada, niti bude taj...

16 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

I pazi kad skidaš ili stavljaš pastu da ti ne pobjegne na pinove.

stavio sam jako malo paste. tanku liniju, i malo mi je pobjeglo van (jer dno hladnjaka je okruglo), ali taj dio koji je izasao van je 2-3 mm jos na procesoru...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 21:53 (Zagorhac).
16 godina
neaktivan

nema problema onda, sve ce radit

double facepalm
17 godina
neaktivan
Čišćenje stare paste

Isuse i Bože koji offtopic. daj se držite teme

My box said, Requires Windows 98 or better. So I installed Linux.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice