poZz ljudi imam navedeni laptop znaci prvi problem je sto nevdi mi bateriju laptop sad nezz to moze bit zato sto neradi mozda ili..??
a drugi je da mi je frend pokvario punjac(potrgala se zica na par mjesta) pa me zanima di to mogu nabaviti i koja je cijena otprilike istoga..??
i da koji dijelovi se mogu dodavat u laptop ovaj zna li neko..??
unaprijed hvala na trudu..:)
Acer aspire one zg5 2 problema
- poruka: 9
- |
- čitano: 4.691
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nova baterija i polovni punjač ako je u dobrom stanju, novi je preskup.
imam navedeli model skoro 3-4 god i mogu reči sljedeče. Meni isto ne prepoznaje bateriju (uopce ne radi pa mora biti non stop u struji) Punjač se isto strgo ali to se da zalemit bez problema.... I da razbijen je ekran :) samo neznam kolko dodje novi...
a koliko otprilike kosta punjac novi koliko dat za polovni..??
i dali mi treba bas za acer aspire one zg5 ili moze za bilo koji acer..??
i da moze li se kako nadogradit ovaj laptop recimo procesor ram hdd bi htio..??
i kak stavit nove win na njega jel nema cd citac..??
Dečki dal imate model sa normalnim hardom ili ono sranje sa 8gb kvazi SSD-om koji je spor za poludit?
Normalni. sad nesjecam se kolko jel ga nisam dugo koristio.Cca 250 gb...
moze li mi neko rec koje su moguce nadogradnje ovog laptopa sto se tice procesora i rama jel ovako mi je ubitacno spor i dali bi to ista pomoglo..??
i kako stavit nove win na njega..??
Neznam kolko je isplativa nadogradnja tog laptopa... Meni se dosta grije makar je samo u windowsima... A što se tiče instalacije to možeš napraviti preko usb-a... Neko je postavio tutorijal baš na takvom laptopu.
Evo meni stize doma acer aspire one zg5 pa me zanima dal ce stekati windows 7 gore , ima 1 gb rama , 1,5 Ghz procesor...hvala