Pomoć oko kupovine rabljenog kompa

poruka: 4
|
čitano: 938
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Trebam pomoc oko kupovine rabljenog kompa

Imam jednog tipa na fb koji prodaje prilicno mocan komp 5070ti,9600x,32gb ram.... nekoliko stotina eura ispod ocekivane cijene takvog oglasa, trik je u tome da je on to uzeo nedavno preko firme i sad bi meni prodao, a da pritom ostane komp prijavljen na firmu... Mislim ocito je ilegalno tako prodavati samo me zanima u  koje neprilike se dovodim ako to kupim ako ima ovdje da se netko razumije....

14 godina
Re: Trebam pomoc oko kupovine rabljenog kompa

Nikakve, samo on i firma mogu nagrabusit. Ti traži kopiju računa i to je to, samo njima može srat inspekcija ako dođe u kontrolu i komp nije u firmi.

5 godina
Re: Pomoć oko kupovine rabljenog kompa
U apsolutno nikakve, kopiju racuna i bok. Jedino se on mora pravdati gdje mu je roba ako uopce dode ikad do toga.
2 godine
Re: Trebam pomoc oko kupovine rabljenog kompa
DonMattrick kaže...

Imam jednog tipa na fb koji prodaje prilicno mocan komp 5070ti,9600x,32gb ram.... nekoliko stotina eura ispod ocekivane cijene takvog oglasa, trik je u tome da je on to uzeo nedavno preko firme i sad bi meni prodao, a da pritom ostane komp prijavljen na firmu... Mislim ocito je ilegalno tako prodavati samo me zanima u  koje neprilike se dovodim ako to kupim ako ima ovdje da se netko razumije....

trik je u tome da je on prebio PDV i zato tebi može prodati povoljnije, a kako mu ostaje na firmu tako će ga i ubaciti u trošak i amortizirati. možda je ubrao i nekakve poticaje za IT opremu... sve u svemu tebe to nije briga, neka ti da kopiju računa kako su kolege napisale i ti si miran, a on neka se misli ako mu dođe inspekcija.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice