Dva pitanja

poruka: 8
|
čitano: 1.617
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dva pitanja

Nisam znao gdje otvoriti ovu temu . Posto polazem prijemni za faks i iz predmeta informatike imam dva pitanja na koja ne znam dati odgovor . Ako tko moze pomoci bio bi mu zahvalan :)

1. Koje od slijedećih riječi ne predstavljaju ispravne indentifikatore u programu :

a)    u2

b)    2e
c)    Ćevapi
d     Obim kruga

2.Zaokruzite neispravne realne konstante u slijedecem popisu :

a)   274,23
b)   3e4
c)   123
d    423,25

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dva pitanja

A jesu nam ažurni moderatori... mislim nemam ja ništa protiv teme - naprotiv, nek se ljudi muče malo Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dva pitanja

Sta fali covjek je sebi priustio pravu malu razonodu postavljajuci ovakva gigantska pitanja po forumima

PS

risBo pitaj Obamu on ce ti reci

www.birtija.co.ba
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 4:00 (luxman).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dva pitanja
andy0101 kaže...

A jesu nam ažurni moderatori... mislim nemam ja ništa protiv teme - naprotiv, nek se ljudi muče malo Smijeh

Dobri su nam moderatori pogle malo druge forume za svaku sitnicu ti suspendiraju account

17 godina
neaktivan

Pitanje br. 1: sve može biti identifikator, ovisi o kompajleru. Da, znam da postoji jezik koji dozvoljava spejs u identifikatoru, ali se nemrem sjetit koji je to :)

Pitanje br.2: ako na prijemnom ne znaš zaokružiti brojeve, si ziher da je tehnički faks za tebe?

17 godina
boris_tz kaže...

Nisam znao gdje otvoriti ovu temu . Posto polazem prijemni za faks i iz predmeta informatike imam dva pitanja na koja ne znam dati odgovor . Ako tko moze pomoci bio bi mu zahvalan :)

1. Koje od slijedećih riječi ne predstavljaju ispravne indentifikatore u programu :

a)    u2

b)    2e
c)    Ćevapi
d     Obim kruga

a)   274,23
b)   3e4
c)   123
d    423,25

Ako se radi o C/C++ :

1. b, c, d

b jer počinje brojem, c jer ima hr znakove (iako neki kompajleri podržavaju i njih), d jer ima razmaka

2.

a, d

piše se zarez, ne točka

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
16 godina
neaktivan

Ok , jesam prekrsio pravilo foruma , i moderator me upozorio ,ispricavam se ,  pored ovih pitanja imam jos 60 i sva sam odgovorio sam za ova nisam bio siguran .

16 godina
neaktivan
itf4n kaže...
boris_tz kaže...

a)    u2

b)    2e
c)    Ćevapi
d     Obim kruga

a)   274,23
b)   3e4
c)   123
d    423,25

Ako se radi o C/C++ :

1. b, c, d

b jer počinje brojem, c jer ima hr znakove (iako neki kompajleri podržavaju i njih), d jer ima razmaka

2.

a, d

piše se zarez, ne točka

hvala puno !!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice