Evo na netu sam našto tutorial i neznam u kojem (ime) programu da programiram...Kao što je QBX z QBasic jezik tako je ________ za Direct
DirectX(?) programiranje
- poruka: 10
- |
- čitano: 1.697
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
De postaj link na taj tutorial, jer te uopće nisam skontao.
Misliš li na IDE, program u koji pišeš kod i kompajliraš, ili misliš na sam programski jezik (jer početnici često mješaju program i programski jezik)?
Mislim na program......
Za početak preuzimi DirectX SDK i pogledaj što te sve čeka ;) A nakon toga kreni u potragu za "programom" :)
Evo na netu sam našto tutorial i neznam u kojem (ime) programu da programiram...Kao što je QBX z QBasic jezik tako je ________ za Direct
Nabio sam prometa (imam paket 10 gb) tak da nemogu sad skinit čekam novi mjesec pa ću skinit........
Za početak preuzimi DirectX SDK i pogledaj što te sve čeka ;) A nakon toga kreni u potragu za "programom" :)

Jel znas programirati dobro u C++?
Ako ne, nemoj niti pokusavati sa DirectX-om, a i inace, mislim da je lakse uzeti neki gotovi engine i raditi s njim, nego se muciti sa DX-om
Ima tutorial na Code-it-u.Tak idem po njem i učim...Ak sam dobro to zamislio...
Jel znas programirati dobro u C++?
Ako ne, nemoj niti pokusavati sa DirectX-om, a i inace, mislim da je lakse uzeti neki gotovi engine i raditi s njim, nego se muciti sa DX-om