Clarion 6.0

poruka: 3
|
čitano: 2.906
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Clarion 6.0

Da li netko ima iskustva sa ovim programskim jezikom tj. da li ima nekakve literature za isti?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Clarion 6.0

svega ima ako ćeš da guglaš...samo...ne bih ti prepuručio...

sve izgleda prilično jednostavno...dok radiš po preporučenom obrascu...no...čim kreneš u nešto custom...a hoćeš...komplikacije do bola...

skromno ti preporučujem visual studio...kad savladaš osnove...moći ćeš raditi i win i web app...bilo database...bilo nešto drugo... a vs express edition ti je bespla...kao i sql2008  express...i nemaš ograničenja pravne prirode (napomena za one koji nikada ne čitaju terms of use)...tutorijala i video materijala na netu...ko u priči...samo treba guglati...i štrikati...

do something while necrknes
16 godina
neaktivan
RE: Clarion 6.0

A istina, zato i pitam, jer sta god da zelim sebi prilagoditi, ne ide mi ( ja i embeds = 0).... Sintaksa i jezik loše, samo po preporučenom sam radio, što me dosta ograničavalo...

Učim sada i Visual studio tj. Sql server 2008 i VB 2008, ali zadnji ispit sa faxa mi je clarion, tj. moram napraviti funkcionalnu app u nekom programskom jeziku, a profesor preferira clarion, jer smo to radili, a i on radi u njemu, pa...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice