Problem na laptopu hitno

poruka: 6
|
čitano: 2.491
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem na laptopu hitno

ovako, kupio sam novi laptop prije 6 dana, sve radi normalno, osim kad ga zaklopim, ili stisnem gumb  sleep, on ode u sleep mode,i kada ga ocu natrag probudit, nece. stisne jedan odd gumbi, npr enter, il space. nista. onda stisnem ovaj gore power button di ga palim, i pocne se vrtit valjda hard, upalee lampice neke, ali ekran nece.!!! sutra mi je zadnji dan da ga vratim u ducan i zamjnim za novi, pa mi molim vas recite jel se moze nesto podesit, il da ga mjenjam?

nothing is true, everything is permitted
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem na laptopu hitno

zna neko ovo rjesit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Problem na laptopu hitno

ma to se meni dogodi i na stolnom kompu i na lapu nakon nekog vremena uporabe, probaj riješit sa reinstalacijom winsa!

We often refuse to accept an idea merely because the tone of voice in which it has been expressed is unsympathetic to us - Friedrich Nietzsche
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Problem na laptopu hitno

driveri ti nisu u redu. update/reinstal drivera

wall is yours snow
15 godina
neaktivan
Problem na laptopu hitno

evo probao sam instalirati tj. reinstalirati drivere, i vidio sam da je problem u tom intel intelligent power sharing driveru, i kada ga stavim za instalaciju pise mi this computer does not meet the minumum requirements for instaling the software...sta da radim? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem na laptopu hitno

probam ga nac na internetu, taj driver, i nema... jel mogu skinut neki drugi? imam win7, za intel trebam driver za power

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice