Problem sa driverima!

poruka: 8
|
čitano: 1.496
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa driverima!

Išao sam deinstalirat ati drivere i sve deinstalirao i očistio registre i imao sam skinute drivere nove za ATI grafičku i ja intaliram i ništa mi neradi. Nije mi radila čak niti intel integrirana grafička ali to sam riješi. Sada sam instalirao ccc ati ali nemam više opciju za prebacivanje grafički kartica kad klikne desni klik miša. Laptop je HP pavilion dv6 3298en i ati radeon 6550m i nisam dobio nikvi cd od laptopa. Help!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Problem sa driverima!

Kad si deinstalirao prve drivere sada valjd ništa neće radit jer to samo snikneš, ništa ne brišeš i samo instaliraš kao da si napravio update. Mislim da moraš naći neke starije drivere koji su na CD-u pa tek onda bi moglo radit.

16 godina
neaktivan
Genije kaže...

Kad si deinstalirao prve drivere sada valjd ništa neće radit jer to samo snikneš, ništa ne brišeš i samo instaliraš kao da si napravio update. Mislim da moraš naći neke starije drivere koji su na CD-u pa tek onda bi moglo radit.

Uspio sam vratiti pomoću windows recovery 

15 godina
protjeran

Dobro onda postupi kako sam ti rekao da moraš samo naove drivere koje si skinuo instalirat kao da radiš update.

16 godina
neaktivan
Genije kaže...

Dobro onda postupi kako sam ti rekao da moraš samo naove drivere koje si skinuo instalirat kao da radiš update.

Da budem ubuduće. Kako da provjerim kada dođu novi driveri?

16 godina
neaktivan

Jedino sada kada kliknem desni klik miša imam opcija za mjenjanje grafe ali kada to klikne ne otvara se prozor mogu promjenit jedino u ati programu. Rješenje?

15 godina
protjeran
Pronađi drivere od Intelove grafiče na internetu pa instaliraj nemam baš iskustva s takvim grafama ali moglobi radit.
16 godina
neaktivan
Genije kaže...
Pronađi drivere od Intelove grafiče na internetu pa instaliraj nemam baš iskustva s takvim grafama ali moglobi radit.

Riješio. Instalirao najnovije ATI drivere i sada radi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice