Pozdrav,
Jucer sam kupio ASUS X75V
Instalirao windows 8 te pripadajuce drivere s cda kojeg sam dobio uz laptop .
Danas instaliram cod 2 . Uđem u igri u stoji mi samo crni ekran ?
WhY?
Please help !!!
Pozdrav,
Jucer sam kupio ASUS X75V
Instalirao windows 8 te pripadajuce drivere s cda kojeg sam dobio uz laptop .
Danas instaliram cod 2 . Uđem u igri u stoji mi samo crni ekran ?
WhY?
Please help !!!
- Probaj ovo:
Znači, odite desnim klikom na shortcut COD2 i onda na Properties, pa onda Compatibility.
Zatim označite Run this program in compatibility mode for: (onda iz padajućeg menija odaberete) Windows XP (Service Pack 3) i označite dolje ono Run this program as an administrator i onda OK !
Ako pokušate otvoriti igricu, vidjet će te da vam se miš "zaglavio" u gornjem lijevom kantunu:
Samo pretisnite dva puta tipku Start na tipkovnici ili Ctrl + Esc i miš i igrica će raditi ispravno!
neznam zasto je tema zakljucana pa pisem tu
dakle instalira san windows 7 na asus x75vb i sad imam problema s driverima jer su samo za win 8
kad idem instalrati nvidiine drivere kaze da nece i pise da trebam imat instaliran intel driver, a neznam koji je to
uspio sam instalirat grafiku...jos pise da nisu instalirani ethernet controller i universal serial bus controller a to nezmam koje drivere treba...mislim da cu ipak nanovo instalirat osmicu jer ne zelim riskirat s ovakvim driverima kad ih nema za sedmicu
ASUS x75v je optimiziran za win 8, kao i svi noviji laptopi driveri su dostupni samo za win 8 , i to vam je pisalo u sepcifikaciji proizvoda dok ste ga kupovali...
sto se tice drivera ,moze se naci za oko 90% stvari http://driverpacks.net/driverpacks/windows/7/x64 (win 7) skinete odgovarajuci pack , u device manageru odaberete komponentu > update driver software > browse my computer for driver software i nadete folder u kojem vam je pack ,update ce si naci odgovarajuci driver u packu.
Mana svega toga je naravno to da ta cijela instalacija nece dugo trajati ,ako imate srece mozda bude sve ok ,ali po iskustvu nece dugo proci do blue screena.
Kj se tice igrica i compability moda kolko sam vidio nekog solidnog rjesenja nema stvari kao COD ce "uglavnom" raditi (mis u main menu ne radi,fps ne prelazi 40 bez obzira na postavke).
Igre sa steam engine-om su rade bez problema ... po forumima sam vidio da na win8 neke stvari se normalno vrte dok na 8.1pro se ne pokrecu (nista provjereno)
Za linux neznam , pokreto sam live verzije sa usb-a i sve je funkcioniralo bez problema ,ali opet to nemora nista znacit.
Sami laptop je solidan sa win8 nema problema,sluzi svrsi.