Lenovo think pad x61s

poruka: 8
|
čitano: 2.007
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
realna procjena

Mobile Broadband Cellular WAN connectivity Fax / modem / cellular modem
CDC Procesor Intel Core(TM)2 DUO CPU L7500 (1.60 GHz, 4 MB L2 cache, 800 MHz FSB) 64bit Monitor 12.1" (1024 x 768 XGA)
Memorija 2 GB (2 x 1.024 MB) DDRII 667 MHz (2 slota, max 4 GB) Grafika Intel Graphics Media Accelerator X3100 (do 358 MB dijeljene sistemske memorije) Mreža

znaci htio bi prodati laptop pa bi me zanimala realna cijena ove konfuguracije

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: realna procjena
jel vrijedi makar 4 000 HRK jer je placen 12 000 HRK pred niti trigodine
17 godina
neaktivan
Lenovo think pad x61s

Uzimajući u obzir trenutnu ponudu na tržištu, tvoj model realno ne vrijedi više od 1.000 kn.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lenovo think pad x61s
a nemoguce jebote platio sam ga 12 500 HRK jednostavno nemoguce
17 godina
neaktivan

To je nažalost tako.Tehnologija brzo napreduje.

Moraš gledati na način da sada već za oko 4.000 kn možeš kupiti računalo nove generacije, npr. Lenovo sa Core i3 procesorom, DDR3 memorijom, ekran s LED pozadinskim osvjetljenjem, 802.11n bežičnim spajanjem, HDMI i eSATA priključkom itd.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
15 godina
neaktivan
pa ovaj laptop ima mrezu prpremljenu za wan ima 802.11 n,g, i ovaj treci isto ima LED ekran XGA nema hdmi i nema esata a procesor je jebiga serija starija

ma vrijedi vise od tisucu kuna, uglavnom ne isplati ga se prodat ok hvala
17 godina
igi88 kaže...
pa ovaj laptop ima mrezu prpremljenu za wan ima 802.11 n,g, i ovaj treci isto ima LED ekran XGA nema hdmi i nema esata a procesor je jebiga serija starija

ma vrijedi vise od tisucu kuna, uglavnom ne isplati ga se prodat ok hvala

vrijedi puno više od 1000 kn. oprosti macku, on nmikad anije radio sa X ili T serijom iz Lenova.

sada je izasao nasljednik tvog X61 i zove se X201 iopet je cijena dosta visoka, ali je mrak uredaj.

ne daj ispod onih 4 ili 5 000. ako nekome treba on ce ga znati cijeniti.

a hdmi? daj budite realni - koji ozbiljan, laptop za POSAO treba hdmi? to ugraduju ove igracke od laptopa kao acer, asus, toshiba ili cak i hp.

lp sa t410

15 godina
Lenovo think pad x61s

Na lenovu mi se dogodi jednom u pol godine(?!) da mi se promijeni funkcija one srednje tipke za skrolanje, uglavnom gdje su postavke za to?

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice