Molio bi Vas savjet za kupnju laptopa!
-2 Hard Diska (manji kapacitet)
-MBO podržava raid tehnologiju (hvalitetno)
-CPU-Intel (hvalitetno)
-4 GB rama (hvalitetno)
-Graf nije bitna
Molio bi Vas savjet za kupnju laptopa!
-2 Hard Diska (manji kapacitet)
-MBO podržava raid tehnologiju (hvalitetno)
-CPU-Intel (hvalitetno)
-4 GB rama (hvalitetno)
-Graf nije bitna
NITKO?
2 HD na laptopu????????????????????????????????????? aaaaaa pa neznam bas....... RAID na laptopu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............neznam bas za sta ti je laptop za nosit il stoji na jednom mjestu?
kralju daj mi JEDAN dobar razlog sta ce ti to sve na laptopu....mooooliiim teeeee
jedino ti toshiba qosmio podrzava takvo nesto.
a zasto ti to treba u laptopu???
2 HD na laptopu????????????????????????????????????? aaaaaa pa neznam bas....... RAID na laptopu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............neznam bas za sta ti je laptop za nosit il stoji na jednom mjestu?
kralju daj mi JEDAN dobar razlog sta ce ti to sve na laptopu....mooooliiim teeeee
pa je to sve al na laptopu???? nije mi to bas....
Podržava i Dell, samo sam molio za pomoć jer nigdje nemogu naci laptop... Dell studio 17 ima u sebi 2 Diska ali nema podršku za Raid Ako nema takav Laptop onda može i bez Raid-a...
Jer mi možete bar otprilike naci nesto slično onome što sam napisao, ako nema sa 2 diska nije frka. Nikad nisam kupovao laptop, pa nisam bas tu doma!
Podržava i Dell, samo sam molio za pomoć jer nigdje nemogu naci laptop... Dell studio 17 ima u sebi 2 Diska ali nema podršku za Raid Ako nema takav Laptop onda može i bez Raid-a...
Jer mi možete bar otprilike naci nesto slično onome što sam napisao, ako nema sa 2 diska nije frka. Nikad nisam kupovao laptop, pa nisam bas tu doma!
PUNO jefitnije riješenje je vanjski disk na kojem radiš redoviti backup. Ako ti je bitna brzina, nađi laptop s FW800 ili eSATA izlazom i takav disk i problem riješen.
IBM/Lenovo R500 584D458 Core2Duo P8400 2GB 250GB 15.4'' WXGA Intel X4500 DVDRW BT FP FreeDOS
Valja li ovo šta?
Večina Lenovo Tinkpad podržava ugradnju 2 diska, jedan u klasični (SATA) slot, dok drugi ide u "ultrabay" (moraš izvadit optičku ako hočeš staviti drugh HD) i radi sporije od glavnog HD-a...
Iako je ugradnja 2 HD-a moguča, RAID ne možeš podesiti, osim u slučaju W700 modela...
Imaš laptop koji podržava i do 3 diska i to u RAID-u. Zove se clevo D901C
imaš ga u www.callidus.hr
usput podržava i prave četverojezgrene procesore.
Možeš ga serijski dobiti čak i sa 3xSSD raid
Večina Lenovo Tinkpad podržava ugradnju 2 diska, jedan u klasični (SATA) slot, dok drugi ide u "ultrabay" (moraš izvadit optičku ako hočeš staviti drugh HD) i radi sporije od glavnog HD-a...
Iako je ugradnja 2 HD-a moguča, RAID ne možeš podesiti, osim u slučaju W700 modela...