Hp probook 4730s recovery

poruka: 6
|
čitano: 2.900
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

Ušao mi je virus u prijenosno računalo Hp probook 4730s i nikako ga ne mogu izbrisati.Nakon što mi je spyware doctor nešto skenirao pa zatim i izbrisamo neke datoteke windowsi mi više ne rade tj. kad upalim računalo nakon nekog vremena pojavi mi se plavi ekran i nešto piše.Safe mod ne mogu otvoriti tj. krene ona lista što treba otvoriti i kad bi trebao otvoriti desktop onda se ugasi. Pri pokretanju laptopa imam opciju ESC i kad to stisnem pojavi mi se meni što želim ali nema nigdje navedeno RECOVERY. Na internetu sam pronašao da bi trebalo biti na F11 ali ja nemam tu opciju.Laptop ima u sebi na drugoj particiji orginalne windowse.

Radi se o nekom virusu : ABONW.COM zapravo bilo što da utipkam u bilo koju trežilicu otvara mi se navedena stranica.

Kako da pokrenem recovery?

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Hp probook 4730s recovery
kompjuteras2010 kaže...

Pozdrav,

Ušao mi je virus u prijenosno računalo Hp probook 4730s i nikako ga ne mogu izbrisati.Nakon što mi je spyware doctor nešto skenirao pa zatim i izbrisamo neke datoteke windowsi mi više ne rade tj. kad upalim računalo nakon nekog vremena pojavi mi se plavi ekran i nešto piše.Safe mod ne mogu otvoriti tj. krene ona lista što treba otvoriti i kad bi trebao otvoriti desktop onda se ugasi. Pri pokretanju laptopa imam opciju ESC i kad to stisnem pojavi mi se meni što želim ali nema nigdje navedeno RECOVERY. Na internetu sam pronašao da bi trebalo biti na F11 ali ja nemam tu opciju.Laptop ima u sebi na drugoj particiji orginalne windowse.

Radi se o nekom virusu : ABONW.COM zapravo bilo što da utipkam u bilo koju trežilicu otvara mi se navedena stranica.

Kako da pokrenem recovery?

Hvala.

Da li su ti bitni podaci? Ako ne, šišaj novi windows.

Ofc.
14 godina
neaktivan

Podaci su nebitni, ali kad sam ga kupio rečeno mi je da ima orginalne windowse i ima particiju s njima, tako da bi htio instalirati te orginalne windowse. ALi nema recovery opciju.

Ja tako želim firmatiraci C particiju,a na toj drugoj su windowsi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 12:11 (kompjuteras2010).

0 0 hvala 0
15 godina

Ako ti je problem pročitati kratke upute koje si dobio  s notebookom ili pogledati na HP-ovim stranicama kako seradi Recovery  odnesi laptop u servis da ti oni naprave recovery prije nego si zezneš particije...

Inače na HP-u napraviš recovery pritiskom na jednu funkcijsku tipku i samo pratiš upute {#} . Namjerno neću reći koju jer to saznaš za 10 sekundi  {#}.

lp

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

-već neko vrijeme je standardna procedura (kod većine notebooka), nakon podizanja predinstaliranih windowsa, registracija i izrada recovery-medija. Jesi li ih napravio? Ako uspiješ upaliti možda ih uspiješ i napraviti. Ali to se radi na čistom (ispravnom, ne zaraženom) sistemu, sad bi to moglo biti beskorisno.

-za recovery s particije je samo potrebno kod paljenja .... i RTFM.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Hp probook 4730s recovery

Znam koja je tipka za recovery ali ja je nemam.Gledao sam na internetu  i trebao bi je imati ali je nema.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice