Driveri za 540m

poruka: 6
|
čitano: 1.955
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Driveri za Nvidiu 540m

Evo da se pohvalim uzeo sam na kraju Asus K73sv, e sada me zanima dali da skinem zadnje drivere s Nvidine stranice ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Driveri za 540m
mi moze itko preporuciti neke drivere za Nvidiu 540m?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Driveri za 540m
Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
neaktivan

i sta da samo idem na to, i nek mi automatski nadje zadnje drivere za moj lap? jer me zanima to kako mogu namjestiti u opcijama da mi sustav i sve radi samo na nvdidi a ne da se izmjenjuju ova nvidia i intelova graficka na procesoru.
14 godina
neaktivan
Cloud kaže...

i sta da samo idem na to, i nek mi automatski nadje zadnje drivere za moj lap? jer me zanima to kako mogu namjestiti u opcijama da mi sustav i sve radi samo na nvdidi a ne da se izmjenjuju ova nvidia i intelova graficka na procesoru.

Add the game's executable into nVidia Control Panel and designate it to use your GT (under Manage 3D Settings)? You can also try and set it up so that nVidia Control Panel uses only your GT under Manage 3D Settings>Global Settings>Preferred GPU.

Or you can also check bios and see if you can disable Intel HD Graphics.

Probaj nešto od ovoga {#}

13 godina
neaktivan
Hero of the day kaže...
Cloud kaže...

Add the game's executable into nVidia Control Panel and designate it to use your GT (under Manage 3D Settings)? You can also try and set it up so that nVidia Control Panel uses only your GT under Manage 3D Settings>Global Settings>Preferred GPU.

Or you can also check bios and see if you can disable Intel HD Graphics.

Probaj nešto od ovoga {#}

thnx hero, najjaki si! :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice