Poštovani,
Evo iman jedan mali problem! Pokušavam zadnjih nekoliko dana naći rješenje po netu, ali kako nisam baš stručan oko laptopa, ovo mi se činilo kao jedino misto di bi moga pitat za savijet.
Ovako, imam laptop Acer Aspire 5552g, CPU mu je AMD Phenom II X2 na 3.0 GHz, GPU AMD Radeon HD 6650M, 6 GB DDR3 i ostale stvari. Update-a sam mu drivere i Bios. Iako će možda bit čudno, ali mi laptop vrti AC Black Flag, CoD Ghosts, NBA 2k14 i to sve bez problema do mu se ne akumulira toplina i onda počne malo štekat. Ispod njega koristim cooling pad, a tek nedavno sam skinua program za pratit temperature, i tu sam vidija da mi s cooling padom dostiže kod nekoliko sati igranja AC ili NBA temperaturu od oko 80-85 C! E sad, kad upalim laptop čujem da mu ventilator šiba, ali poslje se nikad ne vrti tolikom brzinom!!! Čak ni kad je na 80 C! Probao sam sa nekim programima, ali niti jedan mi nije dao rezultata da bi mogao minjat brzinu ventilatora. Kad bi mi radija na 80% s cooling padom mi nebi prelazija 70 C i onda bi sve radilo ka bebica. Tako da bi molija nekoga ko je možda ima iskustva s ovom problematikom da mi da savijet, ili rješenje.
Hvala unaprijed!
Lipi pozdrav!