Da
Pogodi tko
- poruka: 349
- |
- čitano: 68.936
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Bravo aj ti sada da ja nemoram opet ko prosli put mayales nije nis zado
pa ti sada
Evo malo prerađena varijanta: Plave je boje zivotinja, voli da skakuce i da se vrti
Evo malo prerađena varijanta: Plave je boje zivotinja, voli da skakuce i da se vrti
Dinjo aj sad ti da i ja jednom pogodim lol
medievil

Da jedan i drugi tocno ali treba reci kako se lik zove a ne igra ticno Shai Hulud sir daniel
nek robert stavi drugi zadatak umjesto mene. ovo sam moral odgovoriti jel mi je draga igra.
ma ne,ok je.ti si na redu.
ma ne,ok je.ti si na redu.
lik ima oklop kojega nadogradjuje do zlatnog nivoa,ima dvorac, bira izmedju dobre i zle sestre te nikamo neide bez svojih sljedbenika
Overlord
Overlord
To čudo je OS i kontrolira prostore za experimente oružjem. Uz to, ono je najduhovitiji komad softwarea ikad
GLaDOS
GLaDOS
Mladi vilenjak, uvijek obučen u zeleno i nauružan mačem i strijelama. Bori se u dva različita "svijeta" (light world / dark world) kako bi (najčešće) spasio jednu poznatu princezu.
ovo me podsjeća na izazov :))
Link (Zelda)
jup
Sad će niki opet pogoditi :)
Mislim da ima pilotsku kapicu i pripadajuće naočale (ne znam kako da to nazovem, asocira me na one za plivanje), izgleda kao da je ispao iz crtića i koža mu je žute boje.
probat ću: da nije Razputin iz Psychnautsa?
Začudilo bi me da nisi točno odgovorio
probat ću nešto nepoznatije;
Ovaj plavi robot se prvi puta pojavio 87' na NESu, a zadnja mu je igra izašla prije par mjeseci - grafika, glazba i gameplay su bili u stilu prve igre, tako da se u ovom nastavku vratio u svoj retro izgled, i pokupio velike pohvale na inovativnosti.
da nije mozda halo?
uf... neee, daleko si :)
evo još hint: Igre u kojima se pojavljuje platformske (čak i one u 3D-u). Nadimak koji su mu dali fanovi je "plavi bombarder".
Mega Man?
je, Megaman,
toxic je na redu
evo nesto lagano.
radnja se dogada u el pasu u vrijeme "kauboja" 1881 godine. no neki banditi okupe gradic.
ja ih postepeno i pazljivo likvidiram. tko sam ja?
edit: da pojednostavim banditi pljackaju vlakove ja sam tu da to sprijecim i zastitim gradic od njih