Pogodi tko

poruka: 349
|
čitano: 68.936
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Pogodi tko

Da

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
16 godina
neaktivan
Pogodi tko

Bravo aj ti sada da ja nemoram opet ko prosli put mayales nije nis zado

pa ti sada

Moja konfa: :Amd 3x 2.10GHz :2 gb ram :HD4650
17 godina
neaktivan
Pogodi tko

Evo malo prerađena varijanta:   Plave je boje zivotinja, voli da skakuce i da se vrti

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
protjeran
RE: Pogodi tko
Paolo2612 kaže...

Evo malo prerađena varijanta:   Plave je boje zivotinja, voli da skakuce i da se vrti

Sonic.
Drugi put napisi zeleno
16 godina
neaktivan

Dinjo aj sad ti da i ja jednom pogodim lol

Osmijeh

16 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...

Osmijeh

EVO
Ovo je jedna stara igra za PS1:glavni lik je kostur fali mu donja vilica voli maceve i bio je ratnik
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 18:37 (Dinjo).
16 godina
neaktivan

medievil

q6600 H2O @3GHz, 6GB DDR2,ati radeon 3870x2
17 godina
neaktivan
Dinjo kaže...
Jebasu123 kaže...

Osmijeh

EVO
Ovo je jedna stara igra za PS1:glavni lik je kostur fali mu donja vilica voli maceve i bio je ratnik
 Sir Daniel Fortesque Smijeh legendarna igra
16 godina
protjeran
Pogodi tko

Da jedan i drugi tocno ali treba reci kako se lik zove a ne igra ticno Shai Hulud sir daniel

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 18:48 (Dinjo).
17 godina
neaktivan
Pogodi tko

nek robert stavi drugi zadatak umjesto mene. ovo sam moral odgovoriti jel mi je draga igra. Osmijeh

16 godina
neaktivan

ma ne,ok je.ti si na redu.

16 godina
protjeran
robert kaže...

ma ne,ok je.ti si na redu.

Robert stavi kad ti je rekao
16 godina
neaktivan

lik ima oklop kojega nadogradjuje do zlatnog nivoa,ima dvorac, bira izmedju dobre i zle sestre te nikamo neide bez svojih sljedbenika

17 godina
neaktivan
Pogodi tko

Overlord

"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." Albert Einstein
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Overlord

tako je
17 godina
neaktivan
Pogodi tko

To čudo je OS i kontrolira prostore za experimente oružjem. Uz to, ono je najduhovitiji komad softwarea ikad

"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." Albert Einstein
17 godina
neaktivan

GLaDOS

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan
niki kaže...

GLaDOS

Da. 
17 godina
neaktivan

Mladi vilenjak, uvijek obučen u zeleno i nauružan mačem i strijelama. Bori se u dva različita "svijeta" (light world / dark world) kako bi (najčešće) spasio jednu poznatu princezu.

ovo me podsjeća na izazov :))

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan
Pogodi tko

Link (Zelda)

17 godina
neaktivan

jup

17 godina
neaktivan
Pogodi tko

Sad će niki opet pogoditi :)

Mislim da ima pilotsku kapicu i pripadajuće naočale (ne znam kako da to nazovem, asocira me na one za plivanje), izgleda kao da je ispao iz crtića i koža mu je žute boje.

17 godina
neaktivan

probat ću: da nije Razputin iz Psychnautsa?

17 godina
neaktivan
Pogodi tko

Začudilo bi me da nisi točno odgovorio

17 godina
neaktivan

probat ću nešto nepoznatije;

Ovaj plavi robot se prvi puta pojavio 87' na NESu, a zadnja mu je igra izašla prije par mjeseci - grafika, glazba i gameplay su bili u stilu prve igre, tako da se u ovom nastavku vratio u svoj retro izgled, i pokupio velike pohvale na inovativnosti.

16 godina
neaktivan
Pogodi tko

da nije mozda halo?

17 godina
neaktivan

uf... neee, daleko si :)

evo još hint: Igre u kojima se pojavljuje platformske (čak i one u 3D-u). Nadimak koji su mu dali fanovi je "plavi bombarder".

17 godina

Mega Man?

Asus P5N-T Deluxe | Intel C2D E8400@Scythe Orochi | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w| 22" Benq Wide Screen
17 godina
neaktivan

je, Megaman,

toxic je na redu

17 godina

evo nesto lagano.

radnja se dogada u el pasu u vrijeme "kauboja" 1881 godine. no neki banditi okupe gradic.

ja ih postepeno i pazljivo likvidiram. tko sam ja?

edit: da pojednostavim banditi pljackaju vlakove ja sam tu da to sprijecim i zastitim gradic od njih

Asus P5N-T Deluxe | Intel C2D E8400@Scythe Orochi | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w| 22" Benq Wide Screen
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2009 11:14 (toxic).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice