T-com....smanjiva brzinu??

poruka: 17
|
čitano: 5.078
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

da vidim dal je ovdje netko s isitm problemom...

placam po ugovoru 10mbits kaj i inac mogu dobit,cak do 15mbits kaj su mi tehnicari u vise navrata rekli i tolko je izmjereno...vac par puta sam primjetio i zvao njihovu sluzbu i reklamira da je brzina na nekih 5mbita pala.nakon toga mi dogli na 10mbit..opet par dana kasnije mi je brzina na 5mbit...vec mi dojadilo...

ima ko kakav info zasto to rade ili koji bi mogao razlog biti???

0 2 hvala 0
16 godina
Re: T-com....smanjiva brzinu??
ako imas maxtv, moguce da se onda osjeti pad brzine
11 godina
neaktivan

Slicna stvar i kod mene, ali se u posljednih mjesec dana malo stabiliziralo stanje i stoji na 10 mb/ps.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

nemam max tv...samo tel i net.bez veze mi je kaj mi skidaju brzinu...jucer sam 6mbit izmjerio...

0 0 hvala 0
16 godina
Meni od je od 13.1. počela ko luda pucati veza i njihov popravak se svodi na smanjenje brzine..trenutno je ispod 2mbps download, naravno da do danas nisu ništa popravili i još k tome od kad su me prebacili na voip ne radi niti telefon.

0 0 hvala 0
16 godina

iz iskustva koje sam ja takoder imao tako smanjivali i sve dok nisam dosao radit u tcom nije se popravilo, jedino ti je riješenje prijava prijava prijava...nakon sto ovi nist korisni tehnicari ne naprave,zatim  prebac na specijalistki tim koji je hvala Bogu pametniji od ovih, tako da zovi i i prijavi smetnju, budi dosadan

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 11:42 (dado16).
16 godina

Zovem skoro svaki dan ali je odgovor u stilu otvorena vam je smetnja i radi se na tome.
Od kad je to počelo 4 različita tehničara su bila kod mene, dobio sam i novi ruter, mjenjali su neke žice na stupovima, prebacili na novu paricu....

Katastrofa, više od 2 tjedna nisu sposobni popraviti što ne valja.

Baš me zanima kakvav če račun poslati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 11:48 (tintin).

0 0 hvala 0
15 godina
dado16 kaže...

iz iskustva koje sam ja takoder imao tako smanjivali i sve dok nisam dosao radit u tcom nije se popravilo, jedino ti je riješenje prijava prijava prijava...nakon sto ovi nist korisni tehnicari ne naprave,zatim  prebac na specijalistki tim koji je hvala Bogu pametniji od ovih, tako da zovi i i prijavi smetnju, budi dosadan

Svi ćemo se zaposlit u t-smeće, možda nam proradi internet onako kako bi trebao.

PUTA MADRID
16 godina
Digli su mi download na 3mbps i tehničar koji je to napravio je rekao da su dobili uputu da ne dižu na veče brzine.

0 0 hvala 0
12 godina

Prije cca 2 mjeseca smo imali problem s telefonom. Veza se iz čista mira prekidala i nije uopče bilo signala da bi se nakon pol sata sat vremena pojavila. Pucao je i net. Nemamo max tv. I to je trajalo danima. Kad smo prijavili tehničari su bili 2 puta. Napravili sve i svašta i za isprilu digli sa 4 na 10 brzinu neta. Penje se i do 12. I od onda je sve ok. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nemam ja pojma što kod mene rade, ali meni je danas točno mjesec dana od kad ne radi internet kako treba.
Sad je došlo do toga da kad skidam neki torrent npr. ne prolazi speedtest uopće, stranice se otvaraju nenormalno dugo....

0 0 hvala 0
15 godina

Meni su spustili jedan mjesec na 3 a prije toga 2 mjeseca nikako nije radilo normalno, sad sve sljaka kako treba!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

Kostrena, Rijeka, konstantno pucanje veze zadnjih tjedan dana... Jučer od četri popodne do deset navečer bez telefona i interneta...

U subotu bio tehničar koji je napravio goli k....!

I naravno kaže da moraju spustit na 8 da ne puca bla bla, ali ja mu reko - NEMA ŠAMSE KUME!!

Pitao ga kako je vražijih godinu dana sve radilo bez ikakvih problema na maksimalnoj brzini bla bla, a on trubi da nije bla bla... I sada sam odjednom predaleko od centrale i šta ja znam

Zato im se brzina i zove "Od 5 Mbit/s do 10 Mbit/s" iako ja mislim prije je bilo "Od 7 Mbit/s do 10 Mbit/s" jer probleme rješavaju smanjanjem brzine! Tako da nemožeš više plakat da imaš 10Mbit/s paket,a brzina ti je smanjena na retardiranih 5Mbit/s!

Ali nedam im, rekoa sam mu da mi može smanjit brzinu na kakvih sedam, ali pod uvjetom da onda plaćam najjeftiniji paket! Nema šamse da ću im dozvolit smanjenje brzine za uklanjanje kvara! Ako je godinu dana 10 Mbit/s radilo bez problema znači da nisam predaleko ili šta već...

Ma užas užasa! Retardirano!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tintin kaže...
Nemam ja pojma što kod mene rade, ali meni je danas točno mjesec dana od kad ne radi internet kako treba.
Sad je došlo do toga da kad skidam neki torrent npr. ne prolazi speedtest uopće, stranice se otvaraju nenormalno dugo....

Ako ti je to jedini problem, onda verovatno nema veze s njima. Loše podešen torent klijent efektivno pravi DOS napad na tvoj sopstveni ruter. Ugasi sve što koristi net i onda uradi speed test. Zatim podesi torent klijent (tj ograniči brzinu uploada i broj konekcija) prema izmerenoj brzini uploada koju ti je vratio SpeedTest (u uTorrentu imaš vodič).

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 11:19 (Ivan(4)).
16 godina

Ali kako je to sve do prije mjesec dana radilo bez problema sa istim postavkama, a i sad ponekad ( valjda kako mi promjene profil) radi dobro.
U svim slučajevima je razlika jedino to da sam prije mjesec dana imao Thomson tg782i ruter, a nakon prve prijave kvara dali su mi ZTE zxv10 h201L.

Jel možeš malo pojasniti ovo o podešavanj torrenta pa da probam i to da vidim jel on krivac ipak na neki način.

Kad sve ugasim speedtest prolazi normalno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.2.2014 12:35 (tintin).

0 0 hvala 0
16 godina
Našao sam i pokrenu ovo što si preporučio za uTorrent.
Ono što je on odabrao kao preporučene postavke je puuuno više od vrijednosti koje sam ja postavio tako da neznam više što napraviti.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Nema veze što ti plačaš 10mb, možeš se ti tek spojiti nakon 1 dan i imat 10mb brzinu a od drugog dana 5mb i nemožeš im ništa jer ne krše ugovor.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice