Kasens wi-fi adapter

poruka: 7
|
čitano: 8.629
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kasens wi-fi adapter

pozzz ljudi ovako zanima me ovaj adapterKASENS 660000N 3000mW 36dBi koliko mu je domet i dali valja sta jer zelim da ima neki domet 1km ili vise ili ako ima ko za sta preporucit....hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 22:04 (p.o.p.sss).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Kasens wi-fi adapter
p.o.p.sss kaže...

pozzz ljudi ovako zanima me ovaj adapterKASENS 660000N 3000mW 36dBi koliko mu je domet i dali valja sta jer zelim da ima neki domet 1km ili vise ili ako ima ko za sta preporucit....hvala unaprijed

ovo ti je vjerovatno max 1W adapter (ja bi reko čak 500mW) i 15dBi antena

Bolje uzmi gridicu hypergain 24db i neki dobar AP

15 godina
neaktivan
a znam to sam cito po forumu da bi bilo najbolje ali neda mi se za******t stim kad ima i takvih malih ali ako ove male antene ne valjaju bas,onda cu uzet to...
17 godina
neaktivan
Kasens wi-fi adapter

Volio bi da mi netko razjasni u čemu je fora kod tih Gsky, Alfa, Kasens i sličnih wifi adaptera.

Razbacuju se watima ko lokalni fast & furiousi sa konjima na jugiću.

Vidim da su ti adapteri snage i po 2000mw što mi djeluje nekako nevjerojatno. Spominje se ˝najbolji˝ chipset a to je Realtekov RT8187L a kod novijih i neki RT3070.

Da li ta snaga ima neko uporište ili je to više kao predizborna obećanja?

Nemam pojma o wifi tehnologiji i takvim stvarima pa je svako pojašnjenje dobrodošlo.

http://www.ebay.com/itm/High-Power-18dbi-RTL8187L-KASENS-G9000-54M-6000mW-Wireless-Wifi-USB-Adapter-Card-/270953118128?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item3f161079b0

World Championships: 7, GP started: 293, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519

0 0 hvala 0
14 godina

jeste li saznali sta o tome? i mene zanima hvala

14 godina
Kasens wi-fi adapter

Pozz kolege

Evo ukratko, testirao sam kasens G5000(2w) i kasens G9000(6w).Obje kartice su orginalni kasens.

Svi pisu o tome kako je G9000 bolji nego G5000 i da bolje "lovi" signal,sto odmah mogu reci da nije istina.

Kartice su podjednake,koriste isti chipset RTL8187L,iste drivere.Znaci nema razlike osim u izgledu uredjaja.

Testirao sam ih na orginalnim driverima,i na beta driverima.Svejedno nista bolji rezultati niti sa jednim niti sa drugim driverima.

Sto je jos zanimljivije nista nisu bolje od AirLive WL-1700USB (koji ima isti chip),cak su u nekim slucajevima i losije.

Moj savjet,ako vam treba wlan kartica do nekih cca 200Kn,onda definitivno AirLive WL-1700USB.

Jeftinija je od obje kasens antene,i jos dobijete racun i garanciju.

http://www.protis.hr/products/details/usb-wireless-adapter-airlive-wl1700usb-long-range-11g-5dbi-dipole-antenna/27282

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2016 19:56 (tadic).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Kasens wi-fi adapter

Pozdrav!

Zanima me vezano za usb adapter kasens g9000, airlive wl-1700usb ili uređaj tipa alfa 1...koji uzeti, i zašto?Znam da je chipset RTL7678l ok, a sada.. Imam grid antenu 24dBi , ostale kablove te konektore..Prije sam se nešto sitno bavio wi fi -om, te mi je to ostalo od opreme tako da ne namjeravam uzimati PCI karticu, a i koristim laptop i često sam na fax-u. Gridicu bih si kući "instalirao".Znači kupio bih jedan od navedenih usb adaptera, te ga koristio i kada sam kući u kombinaciji sa gridicom, i kada sam na fax-u.. Unaprijed puno hvala!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice