Već neko vrijeme imam problem sa zvučnicima Creative Labs P5800. Radi se o 5.1 sustavu. Naime daljinski potenciometar na kojemu se pale zvučnici i određuje glasnoća i bas gubi povremeno struju. Kad ga namjestim na određenu intenzitet i ne diram, onda je ok. Al čim slučajno zakačim - treba mi dobrih 10 min da se stvar dovede u red. Okretanjem kotačića nestaje struje, bude preglasno pa pretiho, a u većini hoda kotačića nema struje. Ponekad je potrebno odvrtiti kotačić do kraja i ugasiti zvučnike pa onda probati onak "na prepad" dobiti željenu glasnoću. Prilično je to iritantan posao. A da stvar bude gora - čuje se neprestano određeni šum koji dost živcira, posebno ujutro kada se probudim u tišini i onda skužim šuštanje na prazno. A nemreš ih gasit jer nema smisla svaki dan brljat po kotačiću - mogla bi stvar postati i gora.
Sad bi ja to nosio nekud na popravak ali ne znam kome. Jel ima negdje određeno mjesto za takve slučajeve? (zvučnici su dosta stari, rekao bi jedno 5 godina al nije im zvuk tako loš)