WoW private Server (:

poruka: 10
|
čitano: 2.665
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
WoW private Server (:

e ovako iam jedan problem...jucer sam skinuo WoW i ovaj novi expansion Cataclysm plus patch 4.0.3...i sad je problem spojit se na privatene servere makar znam da je piratsvo zabranjenu na bug forumu al molim za pomoc...ako neko nesto zna neka veli jer na sve servere se nisam uspije se loggat nemogu nista nac MOLIM ZA POMOC :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WoW private Server (:

nema ti jos privatnih servera s cataclysmom

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: WoW private Server (:
privatni serveri nisu ilegalni
cekaj koji tjedan dok ne updejtaju servere i bit ce ok, do tad igraj na WOTLK serverima ko i prije
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
15 godina
neaktivan
WoW private Server (:

nece biti jos dobrih i stabilnih servera za catu dugo, idi igraj na 3.3.5a WOTLK i HF

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WoW private Server (:

da i mislio sam da jos nema servera a ja pametan izbrisao wotlk hahhaahaaa di cu opet preko noci skidat a je*** proso mi vikend da nisam wow upalio zaribo se al svejedno fala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imas full installer wotlk s neta skinut,da se ne mucis evo ti link

http://www.bigdownload.com/games/world-of-warcraft-wrath-of-the-lich-king/pc/world-of-warcraft-full-install-client

automatski ti ga i skida i instalirava

15 godina
WoW private Server (:

Kao sto je dmanz rekao,servera za catu nece biti jos neko vrijeme (prve mozemo ocekivati tek oko 5 mj. sljedece godine),a za wotlk ti preporucam molten wow posto je najstabilniji i skoro bez bugova :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

svi imaju bugove,taj molten je pun noobova,najjaci su serveri alphawow i omegawow

15 godina
cale kaže...

svi imaju bugove,taj molten je pun noobova,najjaci su serveri alphawow i omegawow

Bas i nebi reko pogledaj kolko playera ima na moltenu a kolko ima na drugima.Jel ti draze igrat sa 200 igraca ili 4000...Jos ce i malo doc DF i da ne kazem da svi talenti rade :P

16 godina
neaktivan

dobro svako ima svoj ukus

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice