Jel igrao to netko? Evo baš sam sada instalirao i prvi dojmovi: igra hebeno podsjeća na hl2, još da ima takvu igrivost
Zadaci su jako blesavi, ali zaustavljanje\usporavanje\vraćanje vremena rula
Jel igrao to netko? Evo baš sam sada instalirao i prvi dojmovi: igra hebeno podsjeća na hl2, još da ima takvu igrivost
Zadaci su jako blesavi, ali zaustavljanje\usporavanje\vraćanje vremena rula
Dobra je,prema kraju sve bolja.Grafički lijepo izgleda.
Odlična igra, prešao ju, ideja sa manipulacijom vremena je odlična, samo da je malo duža, stvarno prekratko traje, a kada ju ideš ispočetka to ti nije više kao kada si ju prelazio prvi put
Uz jos neke naslove koji su izasli ove godine definitivno smece godine. Tesko da i zasluzuje naziv igre...vise igrica. Blaga katastrofa, u rangu onog fall of libertya ili kak se vec zove.
Igrao sam malo, nivo-dva... nekako je sterilna, nema dusu.
Bolji naziv bi bio TimeShit
nazalost nisam jos probao,igra je hit na konzolama
Tako tako...
Nije lose a nije bas ni nesto dobro
U redu je kontroliranje usporavanje vremena,zaustavljanje ali je igra nekako dosadna
Jos bi je i igrao do kraja da me nije nesto zezala rezolucija koju nisam mogao promjeniti sa 800x600
Ma smeće, završio je samo zato što je donekle igriva. Ma napočetku još nekako, poslje cjelo vrijeme radiš jedno te isto, ma koliko su je najavljivali trebala je biti igra godine a, ispala je katastrofa godine. Pa da je nešto vrijedila nebi tako brzo pala u zaborav, ko da nije nikad ni izašla.
Ma odustao sam od igre, kao što i sam kažeš, previše se ponavlja i postane zamorna, šteta, moglo se to i bolje napraviti.
Odlicna igra. meni definitivno jedno od ugodnih iznenađenja prošle godine. Nakon što sam je odigrao, prešao sam na call of duty 4 koji mi se poslije timeshifta mi se činio glupav, doasadan i zamoran. Definitivno treba praviti više ovakvih igara. Gejmam još od davne 1992 i znam prepoznati dobru igru, a timeshift je definitivno dobra igra. Vjerovatno me tolio puno oduševila jer nisam očekivao puno od nje, al hvala Bogu, premašila je moja očekivanja.
Odlicna igra. meni definitivno jedno od ugodnih iznenađenja prošle godine. Nakon što sam je odigrao, prešao sam na call of duty 4 koji mi se poslije timeshifta mi se činio glupav, doasadan i zamoran. Definitivno treba praviti više ovakvih igara. Gejmam još od davne 1992 i znam prepoznati dobru igru, a timeshift je definitivno dobra igra. Vjerovatno me tolio puno oduševila jer nisam očekivao puno od nje, al hvala Bogu, premašila je moja očekivanja.
Dobro, ako ti tako kažeš onda je tako
Vidim da bas nema puno pohvala,meni se osobno igrica jako dopala najvise zbog toga sto mozes zaustaviti vrijeme(u ostalim igricama samo usporiti,mislim na bullettime),ima zanimljivih oruzja i imena oruzja(gutcscatter gun)nisam puno presao,tek sam ju jucer instalirao i za sada nemam prigovora.
Igrao sam malo, nivo-dva... nekako je sterilna, nema dusu.
Bolji naziv bi bio TimeShit
Probao sam demo.. odigrao, ali... ništa me nije privuklo... nekako mi je igra prazna...
Time Shift???? Ono,nije loš FPS,ali pomalo bezobraznih hardwareskih zahtjeva,ništa posebno,niti dugo pamtljivo,no niti preloša,rekao bih prosječna pucačina.Da,zanimljiva je manipulacija vremenom,kao pandan Crysis-ovom NANO suit-u
Igra je u potpunosti fenomenalna,,igriva je i zanimljiva grafika je odlicna ja sam zadivljen,moram se protiviti Unicornu,zahtjevi uopce nisu tako veliki,ja sam kupio komp prije godinu dana i radi mi sve na maximum detaljima a reza je 1440x900(graficka je 7900 GS,3GB rama,dual core 2.14Ghz)
Igra je fenomenalna
Da ali i tema je stara skoro godinu dana. ;D
Da budem iskren svidila mi se više od gta 4, farcry 2 i ostalih novih igara.. uz fallout 3 to mi je najdraža igra =))
Ljudi ja bi igro igru al neam cd-key,jel mi može neko dat???? plizzz
Igra me jako oduševila.Sjajna grafika i ne baš tako veliki zahtjevi kao što se pričalo.