Timeshift

poruka: 29
|
čitano: 3.978
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Timeshift

Jel igrao to netko? Evo baš sam sada instalirao i prvi dojmovi: igra hebeno podsjeća na hl2, još da ima takvu igrivost  Smijeh

Zadaci  su  jako  blesavi,  ali  zaustavljanje\usporavanje\vraćanje  vremena  rula  Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Timeshift

Dobra je,prema kraju sve bolja.Grafički lijepo izgleda.Izlanuo se

17 godina
jedna od onih legendarnih igara,najbolji mi je dio usporavanje igre,vračanje vremena i oružje me iznenadilo.nema ničeg boljeg nego lijepog oružja kojim ubijete zlikovca :))
17 godina
neaktivan
instalirao
probao
deinstalirao

nekako mi nema igrivost ili sam mozda bio lose volje taj dan, al neda mi se ponovno instalirati :P
17 godina
neaktivan
Timeshift

Odlična igra, prešao ju, ideja sa manipulacijom vremena je odlična, samo da je malo duža, stvarno prekratko traje, a kada ju ideš ispočetka to ti nije više kao kada si ju prelazio prvi put

Meaningless ideals will eventually crumble before reality

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Timeshift

Uz jos neke naslove koji su izasli ove godine definitivno smece godine. Tesko da i zasluzuje naziv igre...vise igrica. Blaga katastrofa, u rangu onog fall of libertya ili kak se vec zove.

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 640MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Timeshift

Igrao sam malo, nivo-dva... nekako je sterilna, nema dusu.

Bolji naziv bi bio TimeShit

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2008 0:07 (macgyver).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Timeshift

nazalost nisam jos probao,igra je hit na konzolamaCool

Ken leeeee

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Timeshift

Tako tako...

Nije lose a nije bas ni nesto dobro

U redu je kontroliranje usporavanje vremena,zaustavljanje ali je igra nekako dosadna

Jos bi je i igrao do kraja da me nije nesto zezala rezolucija koju nisam mogao promjeniti sa 800x600

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Timeshift

Ma smeće, završio je samo zato što je donekle igriva. Ma napočetku još nekako, poslje cjelo vrijeme radiš jedno te isto, ma koliko su je najavljivali trebala je biti igra godine a, ispala je katastrofa godine. Pa da je nešto vrijedila nebi tako brzo pala u zaborav, ko da nije nikad ni izašla.Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Timeshift

Ma odustao sam od igre, kao što i sam kažeš, previše se ponavlja i postane zamorna, šteta, moglo se to i bolje napraviti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Timeshift

Odlicna igra. meni definitivno jedno od ugodnih iznenađenja prošle godine. Nakon što sam je odigrao, prešao sam na call of duty 4 koji mi se poslije timeshifta mi se činio glupav, doasadan i zamoran. Definitivno treba praviti više ovakvih igara. Gejmam još od davne 1992 i znam prepoznati dobru igru, a timeshift je definitivno dobra igra. Vjerovatno me tolio puno oduševila jer nisam očekivao puno od nje, al hvala Bogu, premašila je moja očekivanja.

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Odlicna igra. meni definitivno jedno od ugodnih iznenađenja prošle godine. Nakon što sam je odigrao, prešao sam na call of duty 4 koji mi se poslije timeshifta mi se činio glupav, doasadan i zamoran. Definitivno treba praviti više ovakvih igara. Gejmam još od davne 1992 i znam prepoznati dobru igru, a timeshift je definitivno dobra igra. Vjerovatno me tolio puno oduševila jer nisam očekivao puno od nje, al hvala Bogu, premašila je moja očekivanja.

Vidiš kako se mišljena razlikuju i u očekivanju, ti nisi očekivao ništa, neznam zašto,  jer  su trubili  da će biti  ono  neviđeno  dobra . A ja sam mislio da će biti igra godine. Jer sama zamisao " teme" igre je fantastična. Pratio  sam  tu  igru  još od kad  su izbacili  prvi demo,  pa su ga povukli,  jer  autori  nisu  bili  zadovoljni  sa onim  što su  napravili i "onda" su obećavali brda i doline a , igra je izašla obična pucačina  ništa više. Netreba ti puno vještine ideš pucaš i opet ideš pucaš tu i tam par fora, polu bezveznih sa nekim vremenom, AI protivnički više nego očajan . Tako da moja očekivanja nisu ispunila, a i precjenili su obećavanja, al dobro tebi je dobra, znači to je to svatko ima svoj ukus a, mišljena se razlikuju. A sad me zanima samo jedno, po čemu ti znaš prepoznati dobru igru.  Jer iz ovoga što sam ja naveo, to nemože biti to, pa me zanima kako  ti to prepoznaješ.
17 godina
neaktivan
frost135 kaže...
scorpion667 kaže...

Vidiš kako se mišljena razlikuju i u očekivanju, ti nisi očekivao ništa, neznam zašto,  jer  su trubili  da će biti  ono  neviđeno  dobra . A ja sam mislio da će biti igra godine. Jer sama zamisao " teme" igre je fantastična. Pratio  sam  tu  igru  još od kad  su izbacili  prvi demo,  pa su ga povukli,  jer  autori  nisu  bili  zadovoljni  sa onim  što su  napravili i "onda" su obećavali brda i doline a , igra je izašla obična pucačina  ništa više. Netreba ti puno vještine ideš pucaš i opet ideš pucaš tu i tam par fora, polu bezveznih sa nekim vremenom, AI protivnički više nego očajan . Tako da moja očekivanja nisu ispunila, a i precjenili su obećavanja, al dobro tebi je dobra, znači to je to svatko ima svoj ukus a, mišljena se razlikuju. A sad me zanima samo jedno, po čemu ti znaš prepoznati dobru igru.  Jer iz ovoga što sam ja naveo, to nemože biti to, pa me zanima kako  ti to prepoznaješ.
 Po čemu znam prepoznati? Vjerovatno po nekom fun factoru koji neka igra može održati od početka do kraja. Negdje mi smeta loš AI, negdje mi odgovara loš AI. Ovisno o situaciji. Ista je i za ostale stvari (grafika, zvuk itd.). Odigrao sam gotovo sve FPS-ove koji su izašli još od DOOM-a (i sve grane FPS-ova). Igrao sam i velikih sranja (npr. Will Rock, CIA Operative, FBI rescue itd. - pozamašna je lista) i možda 60% sam ih do kraja završio. Ne žalim što sam igrao sve te loše igre jer mi je sada puno lakše unaprijed znati hoće li mi neka igra biti dobra ili ne. Kod timeshifta čar je bila u tome što djelomice podsjeća na Half-Life (ugledao se na dobru igru), sve napredniji protivnici prema kraju, poprilično raznoliki nivoi, zabavna oružja i zabavno upravljanje vremenom. Zapravo jedini grijeh igre je zbrkana priča i osrednji AI. Ali kao što sam rekao nisam ni očekivao previše (dobro...možda jesam mislio da će priča biti bolja). Čak štoviše, kod timeshifta sam bio gotovo uvjeren da će radi tog upravljanja vremenom cijela igra propasti i otići kvragu. I na kraju......... Nema neka univerzalna stvar koja govori kako prepoznati dobru igru. Igrajuci razne FPS-ove je sam na kraju došao do te neke faze kada po defaultu mogu znati oće li mi se igra svidjeti ili ne čim prijeđem prvih par koraka u igri. Uzmem u obzir i mišljenja drugih ljudi, a i "kritičara" ali najbolji način da se sazna koliko je igra dobra je sam je isprobati. Možda je jednostavno fora u tome koliko se ustvari uživiš. Ne valja ti priča? Smisli sam svoju negdje u svoj glavi i misli da se zbog tog boriš. Loš ti AI? Zamisli da su svi na nekakvim sedativama koji im smanjuju koncentraciju!SmijehLoša grafika? Glavni lik ima neko super blato u očima koja mu popravlja vid!Smijeh. Igra je zabavno onoliko koliko joj dopuštaš da bude zabavna.
scorpion667
Over & out.........

2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
Možda je jednostavno fora u tome koliko se ustvari uživiš. Ne valja ti priča? Smisli sam svoju negdje u svoj glavi i misli da se zbog tog boriš.
 Za tako nešto imam sandbox igre i RPG u stvarnom životu. Ako sam već platio za igru, onda od autora očekujem da me oni na neki način uvuku u nju, a ne da ja sad moram izmišljati opravdanja za njihove nedostatke.
17 godina
neaktivan
Timeshift

Dobro, ako ti tako kažeš onda je tako Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zabushant kaže...
scorpion667 kaže...
Možda je jednostavno fora u tome koliko se ustvari uživiš. Ne valja ti priča? Smisli sam svoju negdje u svoj glavi i misli da se zbog tog boriš.
 Za tako nešto imam sandbox igre i RPG u stvarnom životu. Ako sam već platio za igru, onda od autora očekujem da me oni na neki način uvuku u nju, a ne da ja sad moram izmišljati opravdanja za njihove nedostatke.
 Istina, ali ako se već pljunio nekih 400-500 kuna za nju, mislim da se treba koliko- toliko potruditi da je sam napraviš zabavnom (kad već autori nisu znali)

2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
scorpion667 kaže...
 Istina, ali ako se već pljunio nekih 400-500 kuna za nju, mislim da se treba koliko- toliko potruditi da je sam napraviš zabavnom (kad već autori nisu znali)

Eto cini se da puno toga ovisi da li si igru platio il si ju skinuo s neta... Kad das 400 kn za igru, nekako ces sam sebi pokusat opravdat taj trosak, uvjerit se da je malo bolja nego sto zapravo jest. A kad skuzis da je igra koju si upravo skinuo smeće, bacis lagani uninstall i btk...  ;)
17 godina
neaktivan
Pixidar kaže...
scorpion667 kaže...

Eto cini se da puno toga ovisi da li si igru platio il si ju skinuo s neta... Kad das 400 kn za igru, nekako ces sam sebi pokusat opravdat taj trosak, uvjerit se da je malo bolja nego sto zapravo jest. A kad skuzis da je igra koju si upravo skinuo smeće, bacis lagani uninstall i btk...  ;)
 E sa ovim se u potunosti slažem, ako si je kupio onda ti mora biti mrak, ma bar ceš se tješit .
17 godina
Timeshift

Vidim da bas nema puno pohvala,meni se osobno igrica jako dopala najvise zbog toga sto mozes zaustaviti vrijeme(u ostalim igricama samo usporiti,mislim na bullettime),ima zanimljivih oruzja i imena oruzja(gutcscatter gun)nisam puno presao,tek sam ju jucer instalirao i za sada nemam prigovora.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Igrao sam malo, nivo-dva... nekako je sterilna, nema dusu.

Bolji naziv bi bio TimeShit

Hej oprosti ali vriedjas u potpunosti igru,mislim svako ima pravo na svoje misljenje ali dok je ne predjes ili barem pola neces znati o cemu je rijec.
 Igru sam presao i svidja mi se.
1.Inovativnost
2.Igrivost
3.Arsenal Oruzja
4.Grafika
5.DugotrajnostNeodlučan

Adis Vezir
17 godina
neaktivan

Probao sam demo.. odigrao, ali... ništa me nije privuklo... nekako mi je igra prazna...

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan
Timeshift

Time Shift???? Ono,nije loš FPS,ali pomalo bezobraznih hardwareskih zahtjeva,ništa posebno,niti dugo pamtljivo,no niti preloša,rekao bih prosječna pucačina.Da,zanimljiva je manipulacija vremenom,kao pandan Crysis-ovom NANO suit-u

blackUnicorn666
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2008 2:05 (blackUnicorn666).

0 0 hvala 0
17 godina
Timeshift

Igra je u potpunosti fenomenalna,,igriva je i zanimljiva grafika je odlicna ja sam zadivljen,moram se protiviti Unicornu,zahtjevi uopce nisu tako veliki,ja sam kupio komp prije godinu dana i radi mi sve na maximum detaljima a reza je 1440x900(graficka je 7900 GS,3GB rama,dual core 2.14Ghz)

0 0 hvala 0
16 godina
Timeshift

Igra je fenomenalna

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Timeshift

Da ali i tema je stara skoro godinu dana. ;D

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 0
16 godina
Timeshift

Da budem iskren svidila mi se više od gta 4, farcry 2 i ostalih novih igara.. uz fallout 3 to mi je najdraža igra =))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Timeshift

Ljudi ja bi igro igru al neam cd-key,jel mi može neko dat????   plizzz   
Plač Plač Plač

WWE ROKZZ!! Tko gleda neka to stavi u potpis! 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Timeshift

Igra me jako oduševila.Sjajna grafika i ne baš tako veliki zahtjevi kao što se pričalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice