Svaka cast za modove care.. Bas si se potrudio!
Ako bi mogao staviti post sta sve treba za pravljenje modova, tj. koji programi i kako se uploadaju modovi nakon sto se urade.
Koristim crackiranu verziju skyrima, pa ima li uopce ista od toga?!
Bog svima,
zanima me mogu li instalirati modove u već aktivnu igru (sad sam lvl 10) bez da nešto ne zeznem trajno ili bi ipak trebao new game?
Par modove koje bi htio su sa ovog linka.
I može preporuka nekog novog inventoryja i općenito "must have" stvari koje nisu na ovoj listi koju sam postao?
Hvala unaprijed.
Bog svima,
zanima me mogu li instalirati modove u već aktivnu igru (sad sam lvl 10) bez da nešto ne zeznem trajno ili bi ipak trebao new game?
Par modove koje bi htio su sa ovog linka.
I može preporuka nekog novog inventoryja i općenito "must have" stvari koje nisu na ovoj listi koju sam postao?
Hvala unaprijed.
Naravno da možeš, ja sam danas pobrisao sve modove i ponovo ih instalirao i updejtao, a lik mi je lvl 22. Must have su po meni HD 2K textures, Flora Overhaul, WATER, Static Mesh Improvement Mod, Better Blood Textures, SkyUI, RaceMenu, iHUD, Realistic Lightning...
Vjerujem da vise nemaš enbsetup fajl? Ako se sjećaš možda što si sve editao mu njemu da dobiješ takvo osvjetljenje predvečer, ja sam pokušavao sve, ali mi nekako nebo pre svijetlo ispadne, a sunset pre žut... Njemu bi na HD7850ku fino sjeo kakav Sharpshooter mod...
Hm... Neznam, vidi u ovom mom starom manulau... Vjerovatno će biti negdje link.....
Link.... uskoro
Fala puno care, najbolji si!
Tu pročačkaj u manualu dali ima link, a vjerovatno ima - downlaod
Da li je taj manual najnovija verzija i da li sa zadnjom ekspanzijom rade svi modovi?
Pitam jerbo ima toga pun kufer za stavljat a idem sad prvi put to slagati pa da se ne ubijam bezveze.
Ne to je jako stari moding guide. Radim na novom ali sam zapeo u prometu.... Za vikend ću vjerovatno složit sve...
Pa čuj važno je početi ,a i nije da toga ima baš puno :)
Uf, puno posla; najveća tlaka je ponovno skidat gigabajte i gigabajte modova te isporbavanje, "samo još ovog moda da vidim razliku"...
Ovo je bazirano na S.T.E.P. vodiču pa tko želi može po tom guideu instalirati modove; ja promjenim neke stvari koje meni više pašu i pojednostavnim sve to...
Napravljen novi ENB filter. Možda stavim i seetFX.
Još je na samom početku, ali bit će najdetaljniji i najkvalitetniji guide šta sam napravio.
Ako netko želi probat ENB setting za novi guide - Download
Danas sam bio vrjedan pa sam instalirao sve ove modove i uvrstio ih u guide...
Nakon intstaliranih 69 isključivo grafičkih modova i stavljenog ENB filtera moja GTX 460 768 MB se jako dobro nosi sa svim HD teksturama. FPS ne pada ispod 30 FPSa u gradovim dok se na otvorenom kreće od 40-50 FPSa, u zatvorenom 60. A još nije niti optimizirana sa za to namjenjenim programom koji još popravlja performanse.
Ma skines Ultimate Edition Skyrima od 20GB i imaš sve najbolje modove i bok! Nema zezancije ni sa kakvim modanjem, nema gubljenja vremena itd.
Ma skines Ultimate Edition Skyrima od 20GB i imaš sve najbolje modove i bok! Nema zezancije ni sa kakvim modanjem, nema gubljenja vremena itd.
Nula bodova.
Često izlaze nove verzije modova, pa se podese razni modovi za određenu konfiguraciju jer nisu sve jednako jake i ima još sto razloga zašto je taj neki "Ultimate Edition" sranje.
I kako može imati SVE najbolje modove, kada sam ja našao mnogo novih odličnih modova?
Ja mislio to posložiti,onako, u 2 sata :D vidim bit će zabavnih par dana.
Skyrim Mod Guide v1.0a.D.D. - Download
Minimalna konfiguracija u rangu: Phenom II x4 955 BE, 4GB DDR3, GTX460, 30GB slobodnog prostora na disku
Markarth Easthmarch Deep Woods Night Steam Inn Stones Helgen Keep
ENB osvjetljenej i boje
Nešto kompaktnije za ljude koji možda žele samo 10ak-15 modova a da su sveobuhvatni?
Prijateljsko pitanje, i ovako ti je trud izvrstan, samo kažem da s praktične strane može i bolje.
Nije mi to u planu u bližoj i daljoj budućnosti...
Tko želi preporučam i ovaj mod: Frostfall
Dobije se dugačka knjiga kako preživiti u okrutnom Skyrimu...
Počne snježna oluja treba dignuti kamp, zapaliti vatru i sklonit se, treba uvijek imati oštru sjekiru za skupljanje drva za logorsku vatru., prilikom pada u zaleđeno jezero treba se čim prije zgrijat.... Nešto kompliciraniji gameplay no treba preživit u divljini Skyrima...
Ja sam još stavio trideset modova i krenuo u novu avanturu.. Sada je igra prava avantura borbe sa ljudima, zmajevima, prirodom, preživljavanjem....
EDIT:
Mod dodan u guide jer po meni drastično diže imerzivnost. Plus sve stavljeno u prvi post u temi
Evo setting za The Wilds ENB: - download
*skinuti The Wilds ENB te sve prebaciti u Skyrim folder; nakon toga skinuti moje datoteke sa linka te prebaciti i zamjeniti
**obavezno izbrisati sve datoteke starog ENBa; a za vidjet koje su njegove datoteke otvoriti rar od prošlog ENBa te brisati one fajlove koji se nalaze u tom pakiranju
EnableDepthOfField=true
u
EnableAmbientOcclusion=false
EnableDepthOfField=false
zatim
SunIntensity=2.0
u
SunIntensity=1.8
te
SunRaysMultiplier=0.2
z
SunRaysMultiplier=0.6
.
.
.
Instaliraš sve ove doktorove modove (lite verziju svakoga, naravno, ako postoji), ali nemoj ENB jer pojede par frejmova. Skini Optimizer Textures sa Nexusa, pokreni Ordenator.exe, browsaj do Data mape i ovako ga postavi. Znači, texture će biti resizeane na 512x512 pixela, sasvim dovoljno za normalno igranje, a pristojan izgled. Naravno, možeš i na 1024 pixela optimizirat, ali pobrini se da ti PC to može gurat. Zatim odi na BSA tab i klikni na select all i sve tri kvačice lijevo, optimizirat će ti .bsa fajlove.
Btw zanemari meni ovo što piše Test Optimizer Failed, ako i tebi to bude samo skini .dll koji te bude tražilo i ubaci ga u /bin folder...
Koji lighting mod (ili kombinaciju) trenutno preporučate? Po svojoj procjeni krenuo sam sa Climates Of Tamriel, a razmišljam na to dodati RLO ili ELFX (ili nešto drugo?). Ostavljam i ENB kao opciju ali moram napomenuti da nisam ljubitelj mekanog, jako kontrasnog i saturiranog look-a. Poželjan SSAO (ako ga igra nema, može kroz ENB?) i DOF eventualno, bloom također ako je suptilan. Ovaj doktorov look mi ne leži baš, tražim nešto što vuče na realizam ali više linear look, dakle ne prekontrasno, još manje doduše volim spaljen, overbright look (općenito ne volim pretjeran post processing)... dakle nešto između sa malo podignutim kontrastom recimo, sharp look. Sviđa mi se mogućnost da veći broj objekata emitira svjetlo, kao i mogućnost da veći broj izvora svjetala baca sjene.
U osnovi, tražim dobru bazu s kojom ću dalje moći eventualno ako poželim tražiti look koji mi odgovara više od ponuđenog.
Nadam se da će me netko od iskusnijih moći uputiti u pravom smjeru. Hvala!