Mislim da nije potreban uvod, nastavak legendarne RT strategije... Zna li netko kada bi igra trebala izaći?
http://gam3forum.forumotion.com/
Mislim da nije potreban uvod, nastavak legendarne RT strategije... Zna li netko kada bi igra trebala izaći?
Nije određen točan datum, tijekom 2008
Da, tako i piše na službenoj stranici. Uzet ćemo vremena koliko nam treba, kaže Blizz.
Samo da ne bude predugo.
U 2008. slobodno zaboravite na SC2...
Misliš da neće stići do ljeta?
Siguran sam 100% da ako slučajno i izađe 2008. da to neće biti prije Božića. Na Božić - možda, ali ne znam koliko Blizzardu odgovara takva situacija s obzirom da će pumpati marketing za ekspanziju World of Warcrafta.
Krajem 2008, pocetak 2009. Danas je na gamespotu objaljen hands on sa zergovima i refreshana je official SC2 stranica. Brijem da cu izgubit pol zivota kad to izadje!
Ova tema vec postoji iako se ne zove Starcraft2 vec Starcraft i Starcraft 2. Zar ima smisla otvarati zasebno topic samo za Starcraft2.
Vidim da ocito ima jer moderator tu spama zajedno sa ekipom iako vec postoji skoro pa identicna tema i ne smeta ga otvaranje nove.
Tematika je drugačija, a i prošla tema zaboravljena je prije skoro mjesec dana. Dopustit ću temu.
Inače, za ovo postoji opcija "prijavi poruku". Ovakvo postanje je samo zagađivanje teme i više šteti nego sama tema.
Ma starcraft2 je stvar za sebe - te kad god izidje oborit ce nas s nogu - cak iskusni novinari, koji su igru vidjeli - u alphi ili beti... lol... da ona nije materijal za RTS godine, nego jest vec sad RTS godine... pa sad to bila 2008. ili 2009. :D
Jedva cekam da izađe SC 2. Svaki dan igram StarCraft i maštam kako će to izgledati u nastavku...
Svaki video me impresionirao. Na koju rasu ste najviše nabrijani? Ja sam na protoss-e, novi mothership ima stvarno super ability-je.
Ne znam meni je najveci gušt bio igrat sa protosom ali uvjek mi je nekako drazi bio zerg
Dok terane nikad nisam volio kod njih mi je jedino ona "njukica" bila zakon i odlicna obrana bunkeri(puni marinaca)+tenkovi iza, odlican buks.
Nema do zerga. Obozavam njihove jedinice i mogucnost ukopavanja kad radis ambush.