StarCraft 2

poruka: 13
|
čitano: 1.924
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
StarCraft 2

Mislim da nije potreban uvod, nastavak legendarne RT strategije... Zna li netko kada bi igra trebala izaći?

W3 H4v3 N07h1n6 7o F34r Bu7 Fe4r It'5 S3lf!
http://gam3forum.forumotion.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
StarCraft 2

Nije određen točan datum, tijekom 2008

(.) (.)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
StarCraft 2

Da, tako i piše na službenoj stranici. Uzet ćemo vremena koliko nam treba, kaže Blizz.

Samo da ne bude predugo.  Smijeh

http://gam3forum.forumotion.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: StarCraft 2

U 2008. slobodno zaboravite na SC2...

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan
StarCraft 2

Misliš da neće stići do ljeta? Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Siguran sam 100% da ako slučajno i izađe 2008. da to neće biti prije Božića. Na Božić - možda, ali ne znam koliko Blizzardu odgovara takva situacija s obzirom da će pumpati marketing za ekspanziju World of Warcrafta.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan
StarCraft 2

Krajem 2008, pocetak 2009. Danas je na gamespotu objaljen hands on sa zergovima i refreshana je official SC2 stranica. Brijem da cu izgubit pol zivota kad to izadje!

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
StarCraft 2

Ova tema vec postoji iako se ne zove Starcraft2 vec Starcraft i Starcraft 2. Zar ima smisla otvarati zasebno topic samo za Starcraft2.

Vidim  da  ocito  ima  jer  moderator  tu  spama  zajedno  sa  ekipom  iako  vec  postoji  skoro pa identicna tema i ne smeta ga otvaranje nove.

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tematika je drugačija, a i prošla tema zaboravljena je prije skoro mjesec dana. Dopustit ću temu.

Inače, za ovo postoji opcija "prijavi poruku". Ovakvo postanje je samo zagađivanje teme i više šteti nego sama tema.

17 godina
neaktivan
StarCraft 2

Ma starcraft2 je stvar za sebe -  te kad god izidje oborit ce nas s nogu - cak iskusni novinari, koji su igru vidjeli - u alphi ili beti... lol... da ona nije materijal za RTS godine, nego jest vec sad RTS godine... pa sad to bila 2008. ili 2009. :D

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
StarCraft 2

Jedva cekam da izađe SC 2. Svaki dan igram StarCraft i maštam kako će to izgledati u nastavku...

Svaki video me impresionirao. Na koju rasu ste najviše nabrijani? Ja sam na protoss-e, novi mothership ima stvarno super ability-je.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
StarCraft 2

Ne znam meni je najveci gušt bio igrat sa protosom ali uvjek mi  je nekako drazi bio zerg Osmijeh

Dok  terane  nikad  nisam  volio  kod  njih  mi  je  jedino  ona  "njukica"  bila  zakon  i  odlicna  obrana  bunkeri(puni marinaca)+tenkovi  iza,  odlican  buks.

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
StarCraft 2

Nema do zerga. Obozavam njihove jedinice i mogucnost ukopavanja kad radis ambush.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 Mb OC 2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice