E ovako ako moze neko da mi napise sta mi sve treba da bi igrao silkroad preko neta,i ako moze da mi preko pm-a posalje linkove odakle to sve mogu skinuti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1. Treba ti kompjuter, nemaš istaknutu konfu - da li će Silkroad raditi ostaje misterija.
2. Pristup internetu - baziran je na ugovoru o zasnivanju pretplate između tebe ili odgovorne osobe i jednog od dostupnih pružatelja usluge, očigledno je uvijet zadovoljen ako si uspješno pristupio bug forumu.
3. Pristup Silkroad official page-u i klik na "game client download", obično vrlo istaknut - šaren i ukrašen luksuznim slikama.
4. Instalacija game clienta i slijeđenje uputa - uglavnom ne zahtjevaju intelektulane sposobnosti veće od pritiskanja [next] gumbića i otvaranja accounta - potreban mail.
Dodatna radnja (optional):
Odlazak na MMO Hub i malo pogledati po site-u, recimo Top10 listi. i možda, ništa ne sugeriram, možda razmisliti i uzeti u obzir nešto drugo tog tipa, recimo Perfect World Int ili Runes of Magic.
ja sam skinuo silkroad instalirao ali se već skoro 7 dana nemrem konektati - svi serveri okupirani
slično pišu i igraču na njihovom forumu
ima li kakva kvaka

jel to web ne radi ili? gledam u Chromu i IE i stalno isti screen i nema nit jedan gumbić za ulaz na site..
kao Web is offline?
Web page of Silkroad Online is optimized under below condition.
Windows Operation Systems ( Microsoft Windows 9X/Me/NT/2000/XP/2003 )
Microsoft Internet Explorer 4.0 and above.
ili to zato kej imam Vistu?
hh
1. Treba ti kompjuter, nemaš istaknutu konfu - da li će Silkroad raditi ostaje misterija.
2. Pristup internetu - baziran je na ugovoru o zasnivanju pretplate između tebe ili odgovorne osobe i jednog od dostupnih pružatelja usluge, očigledno je uvijet zadovoljen ako si uspješno pristupio bug forumu.
3. Pristup Silkroad official page-u i klik na "game client download", obično vrlo istaknut - šaren i ukrašen luksuznim slikama.
4. Instalacija game clienta i slijeđenje uputa - uglavnom ne zahtjevaju intelektulane sposobnosti veće od pritiskanja [next] gumbića i otvaranja accounta - potreban mail.
Dodatna radnja (optional):
Odlazak na MMO Hub i malo pogledati po site-u, recimo Top10 listi. i možda, ništa ne sugeriram, možda razmisliti i uzeti u obzir nešto drugo tog tipa, recimo Perfect World Int ili Runes of Magic.
Na ovo tvoje bih još dodao: Nemoj se zavart time što je igra Free 2 Play. priredi kreditnu ili debit visu za kupnju silka jer je bez Premiuma (Silver/Gold/Gold+) jedostavno nemoguće ući u igru. Novi sistem logina je pure sh1t jer možeš čekati da upadneš i po 48h (da 2 dana). Provjeri malo na forumima, ali ne na službenom forumu jer fat lazy a$$es cenzuriraju tamo sve što im se ne sviđa. Jednostavno ukucaj u G00gle "Silkroad Forum" i pogledaj si malo. Moj ti je savjet: ako imaš viška para i živaca počni igrat jer ćeš vidjet i sam da će Gaymax shebat na svakom koraku. Toliko od mene , btw igram silk već 3 godine i prestao bi da mogu, al hebena ovisnost je gora od cigara... hehe
dark na kojem si serveru?
Ja sam trenutno na Alexander (little_witch i bajica), a imam charove i na Xian-u i Venusu.
e imam jedno pitanje igro sam prije 1.5-2 god i otad nisam diro acc i neki dan inst i udem i pisi me da mi je acc deaktiviaran nemogu se loginat,jel ga mogu kako aktivirat? ako neka zna pls nek kaze hvala :)
to ti je sad bilo kad je uveden legend 4.5, nisam siguran dal ga možeš vratit, pokušaj se logirat na www.joymax.com/silkroad i vidjet tamo šta se može napravit. drago mi je čuti da se vraćaju stari igrači. sretno
nemogu nista :S
mah eo poceo sam na apolu igrat jer moja stara ekipa s alexandrie pocela tamo igrat pa malo da se sprdam kad uvatim vremena :)
jedan generalni savjet sto se tice mmo igara - free2play igre su skuplje od monthly subscription igara tipa wow-a
zasto pitate se? pa reci cu prije no sto me proglasite ludjakom:
free2play igre imaju hrpu opcija koje se "mogu, ali nije nuzno, doplatiti" tipa direktnog upada na server (koji je netko vec spomenuo), pristup odredjenim segmentima igre, pristup odredjenim itemima, profesijama, skilovima, perkovima itd. pristup web shopu, kupovanje itema sa stvarnom lovom ili kreditima koji se kupuju stvarnom lovom, i da, uglavnom se pristup tim stvarima ne placa jednokratno vec na tjednoj, mjesecnoj itd. bazi. zelite li u toj igri biti ravnopravi ostalim igracima sve navedeno cete trebat i sve navedeno u zbroju (uglavnom) kosta vise no monthly subscription za igre poput wow-a, lotro-a, aoc-a i slicnih.
sve free2play igre funkcioniraju tako, iako ce vam igraci koji ih igraju podulje vrijeme reci da to bash i nije tako, da se doista moze igrati besplatno - koliko god to zvuci istinito ne nasjedajte.... jednom kad probate vidjet cete koliko su oni koji placaju ispred vas i nece se biti lako pomiriti s time... ne radi se tu samo o brzem levelanju sto se da nadoknaditi vremenom, radi se o puno vise stvari, to nisu prednosti koje mozete nadoknaditi skillom, stpljivoscu, marljivim sakupljanjem bobica, ukratko ne mozete to nadoknaditi. ako vam se svidja biti u takvom polozaju naspram klinaca koji ce vas zahvaljujuci cinjenici da tata daje pare za svaku glupost koja se njemu svidi i uplatio je sve, te ce taj klinac doc i pwnat vas, izivljavati se nad vama, corpsecampat vas i onda vas sprdat i omalovazavat cisto jer moze jer nema pravih prijatelja i uglavnom nije pre popularan u skoli pa eto da izljeci malo svoje komplekse, samo dajte.... meni je vrlo brzo dosadilo, a nisam htio placati.
sad ce netko reci mogu vas i u wow-u gankat, istina, ali prije ili kasnije doci cete na max lvl i izjednacit sebarem u sansi da nesto ucinite po tom pitanju... ovdje cete uvijek biti daleko iza onih koji placaju
a jbg covjek se zajebo
pozzz
znam da je ovo stara tema ali ne znam gdje se drugo obratit
nabavio sam silk ali ne mogu da se reg na staranici pa vas pitam ili molim ako neko ima visak ID i PW da mi da bio bih mu
veoma zahvalan