Umm....Jel tko igra Quake 4,znate meni je to super igra,pa ako netko igra javite,slobodno izrazavajte misljene o ovoj igri na ovom topicu!(jakooooooo zanmljiv Singeplayer)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nek svatko kaže što želi, no meni je Quake 2 bio bolji što se tiće igrivosti (da ne spominjem kako je tek bio dobar feeling s prvim Voodoo 3D akceleratorima to pikat..).
Nek svatko kaže što želi, no meni je Quake 2 bio bolji što se tiće igrivosti
Meni je igra bila na pocetku prilicno zanimljiva,graficki dio je isti kao i na doom 3(nije cudno kad koriste isti engine)ali sve u svemu nije bas odlicna ali nije ni losa,priustila mi je dosta sati igranja i nesto straha!
Bi li QUAKE4 radio na mom kompu iz moj pc?
radit ce
radit ce
Meni je Quake 4 bila solidna igra. Ispočetka je bilo dosta dobro i zabavno igrati, a kako je vrijeme prolazilo sve sam više govorio: "Kad će više kraj". Drugu polovicu igre sam igrao samo kako bi ju već jednom prešao.
Davno sam Quake 4 igrao i prešao tako da se ne mogu sjetiti nekih pojedinosti. Uglavnom dosta solidna igra. Zapravo, igra kakvih danas i nema baš previše.
Meni je Quake 4 bila solidna igra. Ispočetka je bilo dosta dobro i zabavno igrati, a kako je vrijeme prolazilo sve sam više govorio: "Kad će više kraj". Drugu polovicu igre sam igrao samo kako bi ju već jednom prešao.
Davno sam Quake 4 igrao i prešao tako da se ne mogu sjetiti nekih pojedinosti. Uglavnom dosta solidna igra. Zapravo, igra kakvih danas i nema baš previše.
Oružja su isto prehebena pogotovo ona dark hole pljuca. Kraj je isto preheben kada strogovi svi crknu kada uništiš core, a ti se onako nasmješiš podlo zato jer su te već pretvorili u stroga samo nisu mozak isprali da mogu tobom upravljat. Odmah sam znao da će biti nastavak, kad će više QUAKE 5???
Najbolji dio u igrici je kada si onom krevetu/stolici zavezan i režu ti noge, inekcijama te bodu i pretvaraju te u strogga. Nijedna igra nema takvo nešto!
Najbolji dio u igrici je kada si onom krevetu/stolici zavezan i režu ti noge, inekcijama te bodu i pretvaraju te u strogga. Nijedna igra nema takvo nešto!
Quake 4? Predobra igrat za ubijiati vrijeme.....quake 2 jos bolja igra za ono vrijeme....neki dan sam skinio quake 2....zgrozio sam se....ili sam skinio neki torrent sa slabim grafičkimi zgledom igre ili je to meni prije 6-7 godina izgledalo bolje...neznam. Uglavnom quake 4 ima zanimljivu radnju fora čudovišta....predobro mi je kad ubijas ono ogromno deelo cudoviste sto onako sjedi i maze po tebi...strasno nest....a doom 3 je jako slican...iznenadio sam se slicnoscu tih igrica....a u doom 3 osim svih zakon cudovista i oruzja mi strasno islo na zivce ili mi dizalo adrenalin dok sam sam bio u nekoj preostorij a sad neznam dali je ovo namjerno ili je greška u igri...ali uvijek kad ti stanes negdje cuju se jos 2-3 korak ko da neko trci za tobom.-...buhahaha.....
Stvarno dobra horor pucačina ,teško je više naći takve...
Stvarno dobra horor pucačina ,teško je više naći takve...
Quake 4 je horor pucačina?
To meni uopste ne lici na horor.(ima jako smijesnih dijelova)
Pa dobro kad je izašla u to vrijeme bila je in,a mislio sam općenito glazba i pozadina,oni zvuci kad napadaju neprijatelji.
Pa dobro kad je izašla u to vrijeme bila je in,a mislio sam općenito glazba i pozadina,oni zvuci kad napadaju neprijatelji.
Ako tako gledas da ali ajde probaj ukucati cheat god i neka te tuku neprijatelji ja puko od smijeha neki ozbiljni mlate te pola sata.
Prešao sam i Doom III i Quake 4 i Prey. Svrstao bi ih D3, Prey, Q4.
Ako si prešao pray(mada nema veze sa temom)kako si prešao zadnji nivo ono sa kavezom?
Ako si prešao pray(mada nema veze sa temom)kako si prešao zadnji nivo ono sa kavezom?
Postaneš duh i strijelama gađaš "prozore" kaveza; kad pogodiš sve vratiš se u normalno i onda oružjem.
Tad Talon napadne onu grdosiju pa se možete boriti.
Imam pitanje za koga je igrao ovu igru: da li mogu staviti rezoluciju u igri na 1600x1200, a da nešto ne shebem? Jer se baš ne bih igrao s time! Imam monitor Samsung T220 kojemu je rezolucija nativna 1680x1050 piksela i tako je postavljeno. Eto toga se bojim pa ako netko zna da javi na forum? Pitam jer bih htio iskoristit grafu do maximuma pa sam stavio detalje na ultra i evo pitam i za rezoluciju ujedno. Ja mislim da nema problema, ali ipak...
Možeš ti namjestit ako oces 1680*1050, samo se modificira jedna datoteka, vrlo jednostavno.
Odi u mapu Quake 4/q4base i otvori Quake4Config.cfg s notepadom.
Ukucas ovo:
seta r_customHeight "1050"seta r_customWidth "1680"
seta r_mode "-1"
seta r_aspectRatio "2"
Ok. Jednostavno. Ali da li bi bilo problema kad bih na T220 igrao na rezoluciji 1600x1200?
Mislim da nebi moga namjestiti tu rezu jer je horizontala veca nego sto tvoj monitor ima, dakle ili bi pisalo out of range, ili bi se automatski resetiralo na 800*600.
Što se tiče igre, meni je dosadilo vec nakon polovice. Monotona mi je nekako.
Tnx na javljanju! Možda probam sa 1680.
Ne da probaš, već obavezno jer igrati ispod nativne rezolucije je jako lose, igra izgleda isprano i loše.
Imaš gumb hvala :)