Pomoc oko CoD2

poruka: 9
|
čitano: 3.669
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoc oko CoD2

Zdravo,

Ja sam iskusni igrac call of duty-a

i igram celo vreme v1.0 verziju

i odlucim da odem na v1.3

i instaliram sve i scwitzer

i uvek mi se javlja eror

CoD2 Scwitzer erorr CoD2 Scwitzer erorr

Kameni Momci
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 22:49 (SMRT CoD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoc oko CoD2

kaka switcher -.-' pa skini si patch v1,3 i instaliraj ga .. i onda igraj na v1,3 serverima ... lol

:D

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko CoD2
rebelsy kaže...

kaka switcher -.-' pa skini si patch v1,3 i instaliraj ga .. i onda igraj na v1,3 serverima ... lol

switcher ti je "program" preko kojeg igru možeš prebaciti iz verzije 1.0 u verziju 1.3 i obrnuto... očito to želi jer bi želio i dalje igrati verziju 1.0 kraj verzije 1.3,.. a i na verziji 1.0 ima puno manje cheatera nego na verziji 1.3 (bar sam tako čuo) 

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
15 godina
neaktivan
Pomoc oko CoD2

znam ja sto je to ...  

sta ce se zajeavat s tim ... nek instalira ko normalan covjek patch i nek igra ... :S

:D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoc oko CoD2

pa kako rece covjek igram v1.0 vec 2 i po godine, i 

i zelim ovaj program i ovaj erorr se javlja ,a na v1.3 necu preci makar ostao na v1.0..

Ako neko zna da pomogne!Plač

Kameni Momci
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

oo smrt klanski kolega :D evo objasnit cu ti nasao sam link...1. skini i instaliraj patch 1.3 odavde http://www.filefront.com/5125790/Call-of-Duty-2-PC-Patch-v-1.3/

kada si skinio i instalirao skini patch switcher odavde http://www.filefront.com/6012286/MGQ-Patch-Switcher-v1.0.1/onda ga instaliraj i radit če.

ja sam tako napravio i radi

15 godina
protjeran
Pomoc oko CoD2

najprije sry sto smetam u temi ali mi je admin lockao temu, 

imam par pitanja vezanih uz igru Call of Duty 2 Multiplayer. Kao prvo pitao bih vas sto znace ove kratice koje nikako ne mogu odgonetnutiSramim se(nemojte stavljat facepalm):

1) vcr

2) cfg

i nekoliko nejasnih pojmova:

1) ljepljenje metaka

2) clanbase - nekakav pro server, ako je gdje ga naci, trazio sam na njihovoj web stranici ali mi nista nije jasno?

3) 250 fps lock - kako to postici, prednosti?

4) med. i ostali skill - gdje mogu vidjeti, kako ga uopce postici, da li je to neki omjer kills/deaths?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

cfg-config file(skines ga i ubacis u mapu main gdje su ti postavke na koje tipke igras i tako,imas raznih cfg-ova npr:movie cfg,...

clan base-to ti je stranica na koju se registriras i preko koje igras na ledderima npr:cod2 1v1 sd,2v2sd,5v5sd,2v2 cft itd..

250 lock-da bih postigo lockanih 250 fps-a moras imati dobar komp,ako tako nemoze trebao bih cfg za fps

med. i ostali skill - to ce ti doc s vremenom st vise igras bolji ti je skill,odes na cb i igras tamo i dobijas bodove,al su ti tamo svi pro igraci mozda ne bas svi al vecinom..

15 godina
protjeran
Pomoc oko CoD2

ti si hacker 100%.dok neces da ides na 1.3 : just low

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice